leléptem 3kor,mert nagyon tré volt...nekem is a péntek meg a szombat sikerült a legjobban... de mondjuk többnyire mindig este ilyen 8-9 felé értem ki,kb 1 koncerten se voltam...najó irie maffián meg brainsen,de nagyszínpadról senkit nem néztem meg...szerintem romlik a színvonal
Jahm, utsó este nem volt nagy durr....de a csütörtök...meg a Szombat...az meredek volt.
Reggel naggyon durván sok nő lett ám tegnap...Olyan 5 körül, mikor mindenhol már csend volt, nálunk még volt hátra egy óra...és akkor elszabadult a pokol:)
lejössz valamelyik edzésre és labdázhatsz annyit, hogy meg is unod. Annyi trükk van a labdában, hogy el bírja törni az ember ujját. Tojásnak tojás, de valójában van "hegye" és elég kemény is, úgyhogy a kezdőknél az elkapási kísérletek közbeni ujjtörés elég gyakori...
Egy kis kellemes mindenkinek így kora estére. Nekem az egyik nagy kedvencem ez a remix, van egy durvább is, de sejtem, az nem aratna nagy tetszést
azota persze megint takaritottam egy keveset meg elinteztem par dolgot, nem is baj, hogy felkeltettel
Amúgy meg nyugodtan, ahogy érzed. nem vagyok sértődős, sőt. Értem a viccet. Te is?
És te kialudtad magad?
de ma reggel tuti nem neztel ki ilyen jol sikerult valamenyire kipihenni magad?
Adott tanácsokat az esések elkerülése érdekében?
Azé nagy király vagy, igaz Talma úgy néz ki mintha csak egy tábla lenne, kb annyi élet van a tekintetében... leszedáltad, hogy ott maradjon?!?
Reggel naggyon durván sok nő lett ám tegnap...Olyan 5 körül, mikor mindenhol már csend volt, nálunk még volt hátra egy óra...és akkor elszabadult a pokol:)
Készül az ital látványosan...."Gyertek ge**k, mind meghaltok" aszem ilyeneket kiabáltam.
Ilyesmi volt minden estém...azé nem volt rossz
meeeeeeeg ... teleszkopszimmering
a vegen meg fejbevagnak, hogy romma OFF-oltuk a topikot
The official kick off for this year will be September 4 2008.