ertem en, hogy inkabb az kopjon, de nekem folyton leert es mivel egyszeruen nem merek kiulni, igy inkabb lassabban megyek, v nem dontok annyira, hogy ne erten le
Pohi úr, te az új Yamahát nyúzod a szolgálatban?Milyen a gép? Sokat olvastam a váltójáról, nem volt fura eleinte, arra gondolok hogy nem markolásztad a levegőt a kuplunkkar helyett?
Én mindíg intek még az mz-snek is. Kollégám nem szokott ő nem híve ennek (inkább a kormányt fogja 2 kézzel )......megharagudni nem fog érte senki aki igazi motoros.
Arról nem beszélve, hogy a bütyköt semmiség cserélni a lábtartóhoz képest.
Pohi, te hogy állsz a köszönéssel? A szolgálatban lévő rendőrmotorosok igen kis rész köszön vissza, ha intek, gondolom nem szerencsés nektek az ilyen jellegű "haverkodás".
Csókolom Borsóka Hát a kis bütyök lehet nem fog akkorát mint a komplett lábtartó amit véd, hogy ne kopjon el......szóval nem biztos, hogy megéri kivenni
teh mivel ervelsz ? miert nem teiszta a motorod?
de a lanyok autoja sem szokott a legtisztabb lenni nem tudom miert van
lanyok meglehet neha mosni a kicsit
Naaa Nnneeeeeeee
Mi újság?
Volt szerencsém ma némi kommunikációt folytatni a rend éber őreivel.
Jó napjuk volt, nem bántottak
Pohi, te hogy állsz a köszönéssel? A szolgálatban lévő rendőrmotorosok igen kis rész köszön vissza, ha intek, gondolom nem szerencsés nektek az ilyen jellegű "haverkodás".
elszaladtam hazaaaaaa