Különben is, lefelé mindenki tartotta a lépést, visszafelé sem jöttünk másképpen ezért volt rossz érzésem amikor megálltam, leszálltam, hátranéztem és sehol senki... hosszú percek voltak...
Megijedtem, hogy valakivel valami baj történt. Ha még fél percig nem értetek volna oda, akkor tutira visszafordulok... volt már ilyen élményem, nem kívánom senkinek. Amikor Z ügynök elzúgott. Pedig nem esett nagyot szerencsére, és nem is lett baja, de majdnem infarktust kaptam amikor világossá vált számomra, hogy baj van...
Sziasztok! Üdv újra Mindenkinek!
Hála az égnek újra van netem és lehetőségem fórumozni, de hozzászólni bármihez is egyelőre nem fogok, mert a közel 2 havi lemaradásomat be kell hoznom
Tok egyszeru egyebkent Ebayezni. Kitalalod mennyi penzt szansz az adott holmira maximum, ulsz a gep elott, es a licitalas utolso nehany masodperceben beutod ezt az osszeget. Igy a legnagyobb a valoszinusege, hogy a tied lesz (es ehhez kell egy kis gyakorlat, es jo internet kapcsolat). Aztan ha valaki annal is nagyobb osszeget ad ra, akkor persze o a nyertes. Az emberek 99%-a az utolso nehany masodpercben licital, igy ami most csak 300 euro, az lehet hogy a vegen 3000-ert megy el...
ennyi hulyet egy rakason csak pislogtam, mint nyuszi a fuben
sebességváltó rudazat
Hála az égnek újra van netem és lehetőségem fórumozni, de hozzászólni bármihez is egyelőre nem fogok, mert a közel 2 havi lemaradásomat be kell hoznom
Örülök, hogy újra itt lehetek veletek!
Tenyleg aranyos motoros lany
Fiu