Hétfőtől námi hidegfront érkezik esővel meg mindenféle undormánnyal. Kérdezném a kedves társaságot, bár tudom h sokan szép kis családos emberek, de mégis egy Szombati, vagy Vasárnapi bandázáshoz mit szólnátok? Vagy mondjuk lehetne egy olyan találkozót összeütni ahol a családok is jelen tudnak lenni. Mittomén egy foci valami réten, vagy a tökömtuggya.
koszi
mikor ezt atfujattam, akkor utolag persze, de eszembe jutott, hogy gyongyhazfeherre kellett volna aztan kijott az uj ezres es rajottem, hogy elszurtam tenyleg az lett volna a legszebb szin
Pohinak nagyjabol igaza van am akarmennyire is ciki bevallani, vagy nem, de amig tobbet motoroztam es tenyleg akkora oltari nagy volt a szerelem, akkor jobban karbantartottam. a masik, hogy barhol tartottam idaig, sehol nem allt fedett garazsban, nem tudtam nekiallni es 3 oraban lemosni. biztos nem vettem meg a legjobb es legdragabb tisztitoszereket sem es engem nem zavar annyira egy-ket bogar
jaaaa es tegnap, indulas elott egeszen tiszta volt, de persze elkapott egy eso es egy csurom mocsok lettunk
tuti behajtjuk rajtad ugyhogy csak gyakorolj szorgalmasan