Feltoltam az 50 megás verziót. Remélem jó lesz. Inkább nem küldeném el, mert látványra nem valami nagy, inkább a hang tetszik. De hamarosan megvan a sisak kamera és akkor csinálok onboard felvételt előre és hátra is.
ma biztosan nem erek ra, de pentekrol meg beszeljunk, mert erdekel, hogy mit muveltek
a szupertitkos mailcimem volkay_orsi@hotmail.com
irj egy mailt, h hova kell menni pontosan. v mittomen
pl ma este 8kor, illetve pénteken este 8kor. vasárnap is edzünk de az amolyan csapatépítő jellegű sok ökörködéssel. ma én csak 1 órát leszek, de pénteken már szeretnék edzeni. 8kor kezdünk a Vasas műfüves pályán a XIII. kerületben.
Az az igazság, hogy a doki rám bízta a döntést. Ma délután lemegyek edzésre, kicsit megterheljük és kiderül. Szerintem ha máshogy nem akkor szénné jegelve de pályára kell lépnem... ráadásul free safety poszton igencsak csehül állunk, gyakorlatilag csak én vagyok... lennék... vagy mi...
Bár a mellédülés igencsak ellenállhatatlanul csábító lehetőség...
aaaaaa, vagy visszakeresik, v majd mi megbeszeljuk ujra a lelaton
kar, hogy a terded nem jott rendbe bar a palya szelen is nagyon jol mutatsz, meg annak is orulok, ha mellem ulsz, de megiscsak jatszani volna az igazi
látom vecsési vagy én meg ott dolgozok !
a szupertitkos mailcimem volkay_orsi@hotmail.com
irj egy mailt, h hova kell menni pontosan. v mittomen
A melegtől elkezdett fájni a lábam úgyhogy ma mégsem edzek...
de erdekes , rajtam kivul mindenkinek leer a laba rendesen a foldre
de inkabb vigyazz a terdedre
Bár a mellédülés igencsak ellenállhatatlanul csábító lehetőség...
kar, hogy a terded nem jott rendbe bar a palya szelen is nagyon jol mutatsz, meg annak is orulok, ha mellem ulsz, de megiscsak jatszani volna az igazi