Üdv a csapatban. Csak ügyesen a kicsikével. Biztos összefutunk még.
Uraim, és hölgyek, vasárnap Kawasaki gurulás a Hungaroringen. Van aki még nem regisztrált? Irgumburgum lesz.
Gyerünk és ott találkozunk 17 órakor. Én a lassú csoportban leszek.
Sikerült nekem is beszereznem egy idei kis z-t, egy álom vállt valóra.
Már beleraktam 220 km-t a hétvégén. Nagy motoros múltam nincs, viszont a gép az eddigiek alapján kellemes meglepetés.
Kezes és annyira nyomatékos, hogy én is mindig raknám a 7.-et. az ülés az sajnos tényleg nem elég kényelemes, kb 40 km után kezdtem sajogni. Nem hiszem, hogy bármelyik sportgép kényelmesebb lenne.
Még mindig vigyorgok, pedig már vasárnap óta nem ültem rajta.
Ja-ja, kawasaki-oxford táskák. Hát nem a Z-re lett kitalálva, de rá lehet biggyeszteni... A plexi gyári (szerintem MRA gyártmány, ugyanannyiba is kerül), túl sokat nem javít a szelen, viszont jól néz ki. Viszont fúrni kell hozzá a fejidomot, tehát nem reverzibilis a dolog.
Prop-Techet kaptam szülinapilag. Nem kellett "betanítani". Néha elveszti a fonalat, de cakkumpakk elég jó. Csak rá kellett dugni a computerre és kész. Nekem hasznos, főleg 5-6 körül, mert autópályán folyton hetediket váltanék... (de ha egyszer olyan jól húz a motor... )
Akkor már tényleg tele van mindennel a kormány!
S kihasználod?
Ez nem hiszem hogy kell nekem, az üreset jelzi, a többi meg hangra megy.
De plexi az lehet hogy kell, meg majd másik irányjelzők. Egyenlőre.
Amúgy szépen szaporodik a zöld szörnyed. Grat!
Hi
Csucsu, gratulálok, szép darab. Legalább egyre többen leszük új Z-sek. A bejáratásra figyelj oda. Kínszenvedés lesz ,. Nekem végre megvan az 1600 km. Most már húzhatom a bajszát.
Köszönöm az információkat, most már " minden" világos...
Mint az előzőekben írtam én még gyerekcipőben járok mind motorvásárlás, mind motorozás terén, de nagyon szívesen tájékozódok és szívom magamba az információkat...
Jelen pillanatban még nekem is kereskedésben van a mocim, ott intézték a hitelt rá,+helyettem az eredet vizsgát, átírást, de már nagyon szeretném ha végre utra is kelhetnék vele.
Az árához visszatérve, írtam hogy a két szép szememért még engedtek is .... 1,390-ről indultunk
Én is most vásároltam, egy idei Z750-et, és betegre várakozom magam h mikor hívnak már a k@rva szalonból, h mehetek érte.
Ha minden igaz ezen a 7en péntekig már minden rendben lesz.
segítek. A 2007-es Z750, teljes egészében megújult. Más fék, első lengéscsillapító, merevítés a vibráció csökkentése érdekében, más hátső lámpa, más formavilág. EURO-3as motor. A Z750S ráadásul más stílus. Az egy kényelmes túragép, nagy idommal. A Z750, pedig inkább streetfighter gépre hajaz.
Letettem már arról a motorról egy darabig. Most Knapet gépét kellene levadásznom, csak össze kellene hozni egy randit vele + valami faca finanszírozást kitalálni. Remélem tuti a gépe, ha meg van még.
Uraim, és hölgyek, vasárnap Kawasaki gurulás a Hungaroringen. Van aki még nem regisztrált? Irgumburgum lesz.
Gyerünk és ott találkozunk 17 órakor. Én a lassú csoportban leszek.