Nah, TomLamb az egyetlen, aki nem undorodik az újpestes vesemelegítőtől?
Itt van róla néhány kép. Tisztára olyan mint egy hagyományos vesevédő... Csak a szokásosnál lilább. És csak M-es méretű. Volt a boltban még van 20, ha valaki mégis beleszeret. De látom, itt mindenkinek van szuper felszerelése, nem kell ingyen derékmelegítő...
Sziasztok . Remélem még nem késő jelezni ha én is mennék
csak most lett biztos a részvétel . A tavalyin is naon jól éreztem magam / kezdőként /
.
FIGU ! Ha esetleg 11- körül tervezted az indulást mehetnénk 1 ütt , vagy esetleg telefonon
egyeztethetnénk 30 546 50 17 . JÜRGEN ! ha jössz és nem felejtenéd el elhozni a tavalyi videót
megköszönném ... Jó idő lessz! ha meg nem kit érdekel széles utat....
/ Ja szombaton Bp. Hősök terén motoros nap ! Du. 4-kor Citadella /
Hát nemtom, itt olyan vihar van, hogy szélgenerátort kelletvóna épiteni nem betongyárat de ha ott is igy fúj hónap, legfejjeb majd becsukjuk a nagykaput!
Hat, csak a szivem fajna, meg a hajamat tepnem. Meg ugye, ha szombaton elmegyek az E-Ringre, akkor ki fogja otthon a Ninjat epitgtni? Ki fog motorosboltba menni? Inkabb belehuzok, h a kovetkezo alkalommal mar Veletek tarthassak. Sot! Lehet, hogy - bar nem akartam kimenni - mar a 12.-ei tesztnapra is lenezek. De csak lehet, me' amugy nem nagyon vonz.
Itt van róla néhány kép. Tisztára olyan mint egy hagyományos vesevédő... Csak a szokásosnál lilább. És csak M-es méretű. Volt a boltban még van 20, ha valaki mégis beleszeret. De látom, itt mindenkinek van szuper felszerelése, nem kell ingyen derékmelegítő...