Na majd a nyáron egy mindenkinek jó időpontot kitalálunk és csak összehozunk egy találkozót, ahova a kis és nagy Z-k összegyűlnek (nem Z-k is jöhetnek ) és majd ott megcsodáljuk de ha netán pont Borsoka nem jönne el, akkor az egész csapat megindul hozzá, és csak azért is megnézzük!
Az alsóidom továbbra is érdekelne.!
A gumival vigyázzatok ha használt, nehogy úgy járjatok mint én... Tavaly vettem jó árban szinte új gumit az előző gépemre, nagyon mondták, hogy hú de akciósan adják, megnéztem semmi sem láttam. Lakhelyemen rakattam fel, kiderült lassú defektes..., tehát az előző tulaj ezért dobta le, amit valszeg tudni kellett a gumisnak is, hisz ő szakértő, és gondolom megnézte..., persze javítva (hiába tökéletes) már nem érdemes virgonckodni annyira...
Hogy is van ez? motoros verje át a másikat.... szép volt... és az sem mentség, hogy ez üzlet, szóval inkább újat mint használtat..., bármennyire is kedvező az ára
Egyenlőre legyen itt!Péntek este hozza a srác és már nem tudom felrakni a mocira a héten.A lényeg,hogy a hasidomot a bontóba túrtam és ráfaraktam a hötőtakaró pedig a z1000-ről lett másolva csak modosítva lett a felrakás miatt+meglett erősítve a felfogatásnál.A lényeg az enyémen nem ezüst lesz hanem zöld mert zöld a mocim is és a fényezés jövöhétre csúszott.Bocsi addig is ajánljak valami jó gumát a mocidra?
most eppen azon huzakodunk, hogy ki hozza el az arut a nemetektol, mert a gyartonak nagyon kell, de keson szoltak es kulonbenis....
jo jatek, en vagyok a telefonkozpont.
de-de csak kitort a bolondok haza...
tiszta hulye mindegyik vevo. a lehetetlent akarjak mindig es persze nem megy...
aztan meg az en anyam csuklik, mostmar folyamatosan
A gumival vigyázzatok ha használt, nehogy úgy járjatok mint én... Tavaly vettem jó árban szinte új gumit az előző gépemre, nagyon mondták, hogy hú de akciósan adják, megnéztem semmi sem láttam. Lakhelyemen rakattam fel, kiderült lassú defektes..., tehát az előző tulaj ezért dobta le, amit valszeg tudni kellett a gumisnak is, hisz ő szakértő, és gondolom megnézte..., persze javítva (hiába tökéletes) már nem érdemes virgonckodni annyira...
Hogy is van ez? motoros verje át a másikat.... szép volt... és az sem mentség, hogy ez üzlet, szóval inkább újat mint használtat..., bármennyire is kedvező az ára
mennyiért sikerült megvenni a hűtőtakarót, meg az alsó idomot???
tiszta idiota a vevo, akinek minden azonnal kell es azt hiszi, ove a vilag.
gyotrelmes neha
miért nem hívják fel egymást?
jo jatek, en vagyok a telefonkozpont.
tiszta hulye mindegyik vevo. a lehetetlent akarjak mindig es persze nem megy...
aztan meg az en anyam csuklik, mostmar folyamatosan
dehát ennyit megér az a lila motor