ha az idő ilyen marad áprilisban már 40 fokban arra fogunk panaszkodni, hogy túlmelegedett a gumi, és hogy így kicsit lassabban kell mennünk a Velencei tavi fűrdőzésre... de jó is lenne ha már itt volna a nyár
érdekes. nekem is volt lila motorom, nagyon szerettem, de a színével nem voltam teljesen kibékülve, mondjuk az teljesen lila volt, a Tied biztos jobban néz ki majd lecsekkolom valamikor élőben is!
el se hittem, amig mas is nem meselte:
a gyari szinkod alapjan "erdekes" szine van a festeknek, ha boltban megveszed...
vagyis ha rasut a nap, akkor sotetlilan csillog. iszonyu szep, tok egyedin nez ki es engem nem is zavar, DE egy ismerosnek a ZX12R lett ilyen szinu
o nem volt tul boldog tole
tényleg szép, biztos szépen is dorombol...
szia Janika! hogy állsz a tanulással? már csak egy heted van, és mostanában állandóan csak azt olvasom Tőled, hogy mész motorozni vagy motoroztál...
Egy kutyafajta ami hasonlít a masztifhoz de nincs rokonságban vele, az enyém fekete vagy 50 kiló és aranyos meg minden csak kissé bolond(labdázol a drágával és a nagy lendületben elfelejt felnézni és befejeli a funér garázs ajtót.. meg stb) szeretem a drágát csak pöttyet nem normális...
szia Fukeneh!
milyen állat az a Cane Corso? gondolom valami kutya fajta, de még soha nem hallottam róla, vagy csak én vagyok ilyen műveletlen?
majd utánanézek pontosabban. kerítek Neked egy kis áfonya pálinkát, az igaz csak 38 fok körül van, de annál jobbat még nem ittam . kultúrát meg majd keresünk
elbuvolo ajanlat!
csak mondd a datumot es ott leszek
a palinkat kifejezetten szeretem, a nagymamamek foztek is, mig a harmadik nagypapa meg nem halt. az olyan 65-70 fok korul mozgott, es csak ugy itatta magat. meg amugyis ram ferne egy kis kultura es orszagjaras
hát akkor mondom a programot:
-áprilisban pálinka fest Gyulán(remélem nem ellenzed az ilyen rendezvényeket)
-megismertetünk a magyar tequilával
-éjszakai fürdőzés Gyopároson vagy Gyulán
-ráadásként körbemotorozzuk Békés Megyét
majd javul, csak ido kell hozza