Nálunk tegnap 16°C mért a hőmérőm. De hiába volt jóidő, nem volt időm motorozni! De talán majd most...
Viszont lassan elérkezik a következő kötelező szerviz ideje. Hova érdemes elvinni a vasat a fővárosban?
Szia Solt!
Köszi az infót beszéltem a sráccal, de nem tudtam még elmenni hozzá. Van egy yosi-ja ami jó lenne, de a héten kiderül lesz-e valami a beígért micron dobból, mert az választom ha összejön. Hallottam a hangját és pont kedvemre való lenne. Bár a gyári hang is tetszik, nem kell sokkal hangosabb, inkább mélyebb. Szép lassan gyűlik a km a gépben, remélem szezonkezdetre már túl leszek a bejáratáson és lehet jó időben nagyokat menni
az elkapás sem volt rossz!
marad a tv a nappaliban, az nfl-t választottam. nekem jó, fekszem az ágyban mellettem a gép, velem szemben a tv . akkor nézd nyugodtan a meccset, miattam ne maradj le róla!
lemaradtam. kapcsolgatok a kettő között, egyikről sem akarok lemaradni! mindjárt behozom a nappaliból a tv-t hogy mindkettőt lássam
akkor kénytelen leszel velem beszélgetni, hátha ébren tudlak tartani
haverom mar volt itt, ot is megetettem.
csak hazament, mert pukkra ette magat
en vagyok a kukta a sok fiu mellett, mindig ide jonnek, ha ehesek... mondtam is mar nekik, hogy legkozelebb ne csak kivegyenek a hutobol, lassan tolteni is kellene bele
én igazolt kosaras voltam, igaz csak az nbII-ben.
ha úgy bírod az éjszakát mint tegnap, akkor még azt sem fogod tudni végig nézni, hívj át valakit, egy vendé mellett csak nem alszol el
a kosarlabdat nem szeretem, meg nezni se.
engem inkabb a lecsukodo szemhejak zavarnak mar kisse
max az elso negyedet fogom latni, attol felek
persze tomegben nem tudnek aludni, az biztos
tegnap is neztem fel szemmel, de kozben iroattunk
azert is kellett ma potolni
vizont a mai ismetlese holnap koradelutan lesz, es ha most nem nezem meg, akkor nem is latom
csak holnap dolgozni kell menniiiii
úgy látom egy kerékre jár az agyunk. most vacsiztam be, a kedvencemet szecsuánit. most kb úgy érzem magam, mint egy jól lakott óvodás...
az indianapolis meccs jó volt? a végéről lemaradtam
én ha ilyet csinálnék nem biztos hogy megállnék! volt néhány rossz tapasztalatom a rend őreivel, volt olyan hogy az egyik barátomat már keresztül akarta lőni az egyik szuper hekus...
meg én nem is nézek olyan jól ki mint Te...
az ugy volt, h hungaroringen ebedszunet volt es mi elmentunk fagyizni...
rajtam triko, buko, farmer, csizma. haveron rovidujju polo. baromira feloltoztunk
en meg ugye 120szal eloztem, kanyarodo savban, 5-6 autot egyszerre. es erre jott a rendor, aki megkerdezte: Orsolya, maga szerint szabad kanyarodosavban elozni???
Nem? Nem. biztos nem!
de hat megyunk fagyizni! - jott ki az en szamon. szerintem a rendor majdnem sirt
fiatal gyerek volt, elengedett, de egy ideig vizslatta a gumikat, aminek csak a szele volt elkopva.
jo mulatsag volt
Viszont lassan elérkezik a következő kötelező szerviz ideje. Hova érdemes elvinni a vasat a fővárosban?