Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk tegnap 16°C mért a hőmérőm. De hiába volt jóidő, nem volt időm motorozni! De talán majd most...
Viszont lassan elérkezik a következő kötelező szerviz ideje. Hova érdemes elvinni a vasat a fővárosban?
Szia Solt!
Köszi az infót beszéltem a sráccal, de nem tudtam még elmenni hozzá. Van egy yosi-ja ami jó lenne, de a héten kiderül lesz-e valami a beígért micron dobból, mert az választom ha összejön. Hallottam a hangját és pont kedvemre való lenne. Bár a gyári hang is tetszik, nem kell sokkal hangosabb, inkább mélyebb. Szép lassan gyűlik a km a gépben, remélem szezonkezdetre már túl leszek a bejáratáson és lehet jó időben nagyokat menni
Hali!

Sose gondoltam volna, hogy Januarban ilyen jo motorozni :D. De nem lattam masik Kawat alszoltok !?
Halihóóó :)
Neked is!
ugy is lesz! a vegen meg a hasamra eg a notebook
jo szorakozast!
holnap duma!
szep almokat
az elkapás sem volt rossz!
marad a tv a nappaliban, az nfl-t választottam. nekem jó, fekszem az ágyban mellettem a gép, velem szemben a tv . akkor nézd nyugodtan a meccset, miattam ne maradj le róla!
deakkor meg a tvt nem latom!
azt hiszem hamarosan felfordulok
mar kikoltoztem a nappaliba, halistennek elferek a kanapen
szep kis passz volt!

becipelted a masik tvt????
lemaradtam. kapcsolgatok a kettő között, egyikről sem akarok lemaradni! mindjárt behozom a nappaliból a tv-t hogy mindkettőt lássam
akkor kénytelen leszel velem beszélgetni, hátha ébren tudlak tartani
haverom mar volt itt, ot is megetettem.
csak hazament, mert pukkra ette magat
en vagyok a kukta a sok fiu mellett, mindig ide jonnek, ha ehesek... mondtam is mar nekik, hogy legkozelebb ne csak kivegyenek a hutobol, lassan tolteni is kellene bele

ezek komolyan beirtak mar a vegeredmenyt????
én igazolt kosaras voltam, igaz csak az nbII-ben.
ha úgy bírod az éjszakát mint tegnap, akkor még azt sem fogod tudni végig nézni, hívj át valakit, egy vendé mellett csak nem alszol el
a kosarlabdat nem szeretem, meg nezni se.
engem inkabb a lecsukodo szemhejak zavarnak mar kisse
max az elso negyedet fogom latni, attol felek
persze tomegben nem tudnek aludni, az biztos
nekem azért dilemma hogy az nba-t nézzem-e tovább vagy az nfl-t
tegnap is neztem fel szemmel, de kozben iroattunk
azert is kellett ma potolni
vizont a mai ismetlese holnap koradelutan lesz, es ha most nem nezem meg, akkor nem is latom
csak holnap dolgozni kell menniiiii
5 év után ez lesz az első super bowl, amit nem a haverokkal nézünk a champs-ban
azért megpróbálunk vmit összehozni, társaságban az igazi
a kc eleg vicces volt.
megembereltek magukat egy fel negyedre, de tobbet nem birtak mutatni
sajnalom azokatk, akik kimaradtak miattuk
úgy látom egy kerékre jár az agyunk. most vacsiztam be, a kedvencemet szecsuánit. most kb úgy érzem magam, mint egy jól lakott óvodás...
az indianapolis meccs jó volt? a végéről lemaradtam
juhejj
kozben nagyon bekajaltam, faj a pocim is. es mindjart kezdodik az nfl-rajatszas
szia! visszataláltam én is
elnezest, egyszeruen elment a net
valami rosszat írtam Borsoka?
megint eltünt mindenki
én ha ilyet csinálnék nem biztos hogy megállnék! volt néhány rossz tapasztalatom a rend őreivel, volt olyan hogy az egyik barátomat már keresztül akarta lőni az egyik szuper hekus...
meg én nem is nézek olyan jól ki mint Te...
az ugy volt, h hungaroringen ebedszunet volt es mi elmentunk fagyizni...
rajtam triko, buko, farmer, csizma. haveron rovidujju polo. baromira feloltoztunk
en meg ugye 120szal eloztem, kanyarodo savban, 5-6 autot egyszerre. es erre jott a rendor, aki megkerdezte: Orsolya, maga szerint szabad kanyarodosavban elozni???
Nem? Nem. biztos nem!
de hat megyunk fagyizni! - jott ki az en szamon. szerintem a rendor majdnem sirt
fiatal gyerek volt, elengedett, de egy ideig vizslatta a gumikat, aminek csak a szele volt elkopva.
jo mulatsag volt
szia! és mégegyszer sok kitartást a tanuláshoz!