Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dec16-febr 5ig van vizsgaidőszak
a kémia miatt alig volt most tárgyam, tavasszal nem sikerült és 5 tárgy épült volna rá most az ősszel
elteszem magam holnapra, a Műmájerek is elcsendesültek, én is beálmosodtam!
jó éjt!
és hogyhogy ilyen soká lesz csak a vizsgád? nekem heti 2 vizsgám azért általában volt.
hát...... igen a jogászok már csak ilyenek mindet papíron szeretnek látni
remélem h sikerül én is
köszi,de azért én még megvárom amíg papír is lesz róla, nem tehetek róla, jogász vagyok vagy mifene... remélem 7végén is jó idő lesz, mert akkor tudok megint egy nagyobb kört menni, meló után hamar sötétedik.
24-éig még nagyon sok időd van, biztos menni fog!
24.én ugyhogy még van időm de még hátra van 200 oldal körül és ez a legnehezebb rész belőle
jól is teszed, tuti én is előscsípen a gépet
grat a szerződés hosszabbításhoz
jól teszed! holnap a meló után én is gurulok egyet, ha az idő engedi
mikor vizsgázol?
csók hölygem pacse fiúk
Solt
ne is kérdezd, már a t.....m tele van a biokémiával, ma egész nap a vitaminokat tanulgattam , minthogy mnetme volna motorozni holnap megyek is
értem,persze mindenképen jobb igy én még itthon élek de lassan lehet hogy én is költözöm.Lesz majd kertes házad is nyugi,de szerintem a mai világban már az nagy szó hogy van saját lakásod.Remélem nem csak a ringen találkozunk,majd figyelek a városban meg ha Szentendre felé veszed az irányt.idénre terveztem motorovásárlást de eddig ugynéz ki hogy nem jön össze sajnos.ugy hogy marad a gyönyörködés.
solt,

meg nem tudom. ezek elkezdtek hulyeskedni, ha jol sejtem, olvastad. teljesen lokottek
de azert a bundaskenyer-turne nem fog elmaradni, itt vagy ott osszehozzuk!
elkoltoztem csepelre, mert eladtuk azt a lakast.
jo is, rossz is, igy legalabb a sajatomban lakom, megha a motor nem is a szomszedban parkol. az idealis persze az lenne, ha kerteshazban laknek es ott allna egy kishazban.de az meg azt hiszem, odebb van
Mindenképen,ezek után hogy ezt irtad ,de azt sajnálom hogy megszünt az a parkoló és azt is hogy már nem arra parkolsz.
a műmájerek jó fejek, még nem írtam a fórunukba, de szemezgettem már belőle, jó társaság!
és merre kolbászoltok?
Csabi28,
azert remelem legkozelebb odakoszonsz, mert kulonben nem ismerlek meg. igerem, nem ruglak bokan
ezen rohogok amiota olvastam
a mumajereknel mar kolbaszolunk is, ez egyre szebb lesz
Üdv a többi forum tagnak,uj ember ként irok ide ugy hogy ezért a beköszönés.Eddig jobbára csak figyeltem a forumokat ugy hogy valamenyire képben vagyok.
Szia Borsoka!Örülök hogy stimmel amit irtam és hogy jól emlékeztem.Sajnos nem motoral parkoltam ot ha nem autóval,már akkor felfigyeltem a szép motorodra és mivel nagyon szeretem őket igy jól me is vizslatam,iletve volt hogy pont mentél el amikor fizetem ugy hogy innen az ismeretség iletve láttalak egy pálya napon is csak ott nem akartam oda menni azzal hogy ,szia nem te parkolsz a király utcában?elég hülyen nézet volna ki.
szia!
ja! gyors eltelt ez a nap is. tegnap este lőtt az agyam és kikaptam a hátsó kereket, ma meg elvittem gumishoz, úgyhogy holnap lehet megint motorozok. ma 13fok volt és tűzött a nap, rem holnap is marad a jó idő.
mit szólsz az elhiresült bundáskenyerünkhöz?
Szasz!

A nap tovabbi resze is olyan jo volt, mint az eleje?
sziasztok!
Sanyi, köszi a leírást, jó hogy megvan, de remélem soha nem kell majd használnom...
emileztem a sráccal, egy üléstakaró "púp" 10e Ft, de ezt még fényezni kell, van neki egy karbonos is, de arra lehet hogy én le is csapok! van még neki karbon hátsó sárvédője és láncvédője és hamarosan készül a hasidom is...

a bundáskenyérre visszatérve, bárki aki felénk jár itt a viharsarokban beugorhat egyre, motorosokat mindig szívesen látjuk!

Janika! hogy állsz a tanulással?
Motorom ugyan nincs, egyszer talán veszek, de azért beszólok...

Folytassátok nyugudtan a magánélti diskurzust, én ugyan Z miatt néztem be, de itt ragadtam és nagyon tetszik!

Üdv minden motorosnak! (Főként a kawásoknak.)
azugyvanhogy...öööööööööööööööööööööööööööö

a pasik szerelni tudnak, a lanyok meg szepen pillazni! esetleg kitoljak a fenekuket a kepen
de legalabb a fiuk is jol erzik tole magukat es a lanyoknak is elkeszul a motorja! amugymeg a bundaskenyeret tegnap Solt dobta fel es en nagyon ehes lettem, mert szeretem a hasamat es imadok enni es akkor jottek a "kifogasolt" ( ) maganeleti (?) temak.
ha szeretned, egyszer csinalunk bundaskenyer-gyulest es jol bekajalunk. motorozas utan/kozben?

koszonjuk a manualt, azert azt is letoltom, hatha nem eleg a pillazas es megint nekem kell osszerakni
Akit mégis érdekelnek a techniaki információk :) feltöltöttem Z750 ről:

Kawasaki z750 service manual (angol szerelési útmutató)
Robbantott ábrák, kapcsolási rajzok stb stb 500 oldalon pdf be.

link

(linkre kattinás után várni kell amíg letölti... 10MB)
Bundáskenyér? Mi a?
Kenyér bundában? Nemá" ?!

Eddig minden fiatalember bejött , akire szépen néztél? Jó sokan lehettek már bent!

Ja, és hogy legyen valami motoros tartalom is......
A z-n előrre forog a hátsó kerék is?
Akkor most irhatok, vagy nem irhatok?
Oszinten szolva nem erdekelnek a muszaki informaciok ha bajom van, elviszem a doktorbacsihoz, vagy szepen nezek egy fiatalemberre
nekem eddig bejott!

vagy alcazzam tudomanyos-fantasztikus kerdesnek a bundaskenyeret???