Az az egy baj van h nem tetszik a 2007es külsőre, de amig nem látom élőben addig nem is nagyon tudom eldönteni...
Árban nem sokkal lesz drágább sztem 2körül lesz
én is a lézerre gondoltam kivágni, haverom lézerrel is dolgozik ugyhogy a kivágással nem lenne gond, meg sztem a hajlítással se
már csak a mintát kell valahogy megcsinálni
Először úgyvolt kisiparilag megoldom, flex fűrész reszelő, akármi... de mivel ez igen nagy szilárdságú rozsdamentes acél szinte lehetetlen lett volna megmunkálni. Iylen pontossággal pedig az is
Így maradt a lézer ami 0,1 milis pontossággal vág 1 centis rozsdamentes acélba és 2 centis sima acálba
Azért ennyi az ára. A 3 hajlítás ami benne van még egyszer annyiba kerül mint a vágás.
Logikus amit írsz, csak gondoltam egy probát megér, amugy mivel vágtad ki!?
Valahogy majd megprobálok egyet tervezni, de igy csak akkor ha már meglesz a moci, mert mintát csak akkor tudok majd levenni.
Hmm, de akkor magam alatt vágnám a fát mivel ezt én készítem, és a tervezésbe/méretlevételbe/szerelésbe nem egy két óra munka van.
Először azthittem egyszerű lesz, de eléggé elhúzódott a dolog.
Számítógépen van megtervezve, most már könnyű alakítani, ha valakinek esetleg kérése lenne
szia Sanyi aki igazából Gabi
ez lehet hülye kérdés, nem tudnál erről a rendszámtábla tartóról olyan képet küldeni nekem ami még nincs meghajlítva mert akkor csinálnék itthon a jövendőbeli vasra
Sanyi!
jó a gyári gumija, én most is gondolkodtam rajta hogy megint azt veszek rá, de mindkétszer kb 6-6,5 ezer km-t bírt, de akkor már kezdett látszani a vászon...
én most bridgestone bt010-est vettem, az 1000es gixxereken volt gyárilag, és középen a futófelülete állítólag keményebb, a szélei a meg puhábbak, talán tovább bírja.
még érdemes elgondolkodni a metzeler gumikon is!
Elkopott a gyári gumi a mocimon, sajna 6000 km t bírt. Milyen gumit tudtok ajánlani ami nem túra és hasolnlóan tapad mint a gyári? (Úgytudom az a fajta ami gyárilag van rajta már nemnagyon beszerezhető.)
Dunlop D208 at tudnék olcsón... esetleg vmi más tipp?
solt ! Szerintem felnicsík ügyben tud neked segíteni windsurferKLIKK IDE és a 198-as hozzászólása... ott kapásból van 5 sárga és 4 narancs árnyalat színminta
Ha van MSN-ed pls vegyél fel...
igazad van, de ez az oldal arra is szolgál hogy összehozza a típusért rajongókat! például 7végén remélem jó idő lesz és végre megnézhetem Neophyte narancs z-jét, és majd valamikor Szegedre is eljutok, hogy meghallgassam Jürgen dobját, vagy Kocsorjanikának gratulálhatok a sikeres vizsgájához... és miközben beszélgetünk, bárki bármit kérdezhet, én biztos segítek ha tudok, és lehet hogy a végén vele is összebarátkozunk...
nekem annyira nem tetszik