Pont ezért van a topic, hogy adott márkával rendelkező motorosok (és a mocival vagy a TÁRSASÁGGAL szimpatizálók) BESZÉLGESSENEK rajta. Amint látom kezd jó kis társaság kialakulni , így lehet közösen is túrázni, ami jó annak, akinek nincs mocis társasága, jó annak akinek van.
De bármilyen mocid is van (ha egyáltalán van, de ha nincs az sem baj) szívesen látunk itt és válaszolunk, de mi is volt a kérdésed???
köszi doxa!
én azt hittem, hogy a fórum azért van hogy a z1000/z750 tulajokat összehozza, nem azért hogy műszaki infokat olvass(akkor nézegess táblázatokat inkább!). ja és ha véleményt mondok, ahhoz vállalom az arcomat is...
Én úgytudom, hogy ez z1000/z750 fórum nem chat!
Így csak azokkal csesztek ki akik érdemi információt szeretnének kapni a mociról,de a magánéleteteket kell olvasniuk.
igen, mind a ketto stimmel, csak azota - jo regen - elkoltoztem a kiraly utcabol.
most kicsit messzebb kerult tolem a parkolo is de legalabb a motor megvan meg
mi ismerjuk egymast amugy? vagy csak elbringaztunk egymas mellett parszor?
ha ott hagyom a mosogatást anyukám úgyis megcsinálja,csak azt meg nem akarom, így is van elég nyügje.
a recept: egy zacskó tejszínt felfőzől zselatinnal és cukorral(én bele szoktam önteni a gyümölcskonzerv levét is), aztán felkevered 3 doboz joghurttal és beleöntöd a gyümölcsöket, majd hagyod kihülni és berakod a fagyasztóba valamilyen műanyag edényben . én általában mandarint és ananászt szoktam belerakni! jó falatozást!!!
jelenleg barmi csabitoan hangzik, ami a pocimnak jot tesz
hiaba hataroztam el, hogy egeszsegesebb kajak, sok mozgas, meg ilyenek, ez a mai nap kisse visszavetett. az a recept viszont tenyleg meg erne nekem par sort.
hat neked?
a mosogatast ne kapkodd el, biztos nem csinalja meg mas helyetted.
meg fog az varni
végülis egy helyre megy...
amugy meg szavadon foglak fogni!
egy kis joghurt torta gyümölccsel, az nem hizlal! jöhet? pesten ha édeset akartam enni, mindig azt csináltam magamnak, na meg persze a többieknek.
hat dehogynem szeretnem rakenni!
az igenis finom majd egyszer megmutatom, csinalok neked olyat.
desszertet nem kerek, mert nem fogok felferni tavasszal a motorra!
elnezest, elirtam a nevet
De hat azert ha van kedved...
Azt hiszem a mai se az en napom