Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gino,
elnezest, elirtam a nevet
De hat azert ha van kedved...

Azt hiszem a mai se az en napom
Szia Borsoka!

Én nem magamra értettem az "önkéntes moderátor"-t, hanem doxa-ra, mivel ő kifogásolta a hozzászólások tartalmát!

Nem alkotok én semmit, alakul az magától is!

ui: Tartalom szempontból tudom figyelembe ajánlani a Suzuki GSR 600 topic-ot , ott aztán minden van!

Üdv: Gino
Pont ezért van a topic, hogy adott márkával rendelkező motorosok (és a mocival vagy a TÁRSASÁGGAL szimpatizálók) BESZÉLGESSENEK rajta. Amint látom kezd jó kis társaság kialakulni , így lehet közösen is túrázni, ami jó annak, akinek nincs mocis társasága, jó annak akinek van.
De bármilyen mocid is van (ha egyáltalán van, de ha nincs az sem baj) szívesen látunk itt és válaszolunk, de mi is volt a kérdésed???
köszi doxa!
én azt hittem, hogy a fórum azért van hogy a z1000/z750 tulajokat összehozza, nem azért hogy műszaki infokat olvass(akkor nézegess táblázatokat inkább!). ja és ha véleményt mondok, ahhoz vállalom az arcomat is...
Latta valami a forum-szabalyzatot mar??
Ha nem, akkor kernem kedves Gino-t, hogy alkossa meg.
Csak hogy trudjam mihez tartani magamat

Mi mar mindent tudunk a Z-kről, kerdezz nyugodtan
Gratulalok Solt!
Akkor mehetsz vissza dolgozni
Vedd meg a superbike magazint vagy a motorinfót.esetleg nézzél be egy kereskedésbe.Na ott kapsz érdemi információkat.
Alles Gut.
Miért kéne olvasniuk? Nem kell! Simán tovább kell görgetni és ennyi.

Amúgy az adatlapot meg ki szokták tölteni, hogy ne személyetelenül beszélgessenek egymással az emberek!

További szép napot, önkéntes moderátor!

Üdv: Gino
Én úgytudom, hogy ez z1000/z750 fórum nem chat!
Így csak azokkal csesztek ki akik érdemi információt szeretnének kapni a mociról,de a magánéleteteket kell olvasniuk.
örülünk, jan 31-ig volt szerződésem, és most 1 évvel hosszabbítani akar!!! megmarad a munkám!
Annak örülünk, vagy sem?
hellóóóó!
jól kezdődik a mai nap, a főnök most szólt hogy szerződést akar velem hosszabbítani!
Szia Csabi28,

igen, mind a ketto stimmel, csak azota - jo regen - elkoltoztem a kiraly utcabol.
most kicsit messzebb kerult tolem a parkolo is de legalabb a motor megvan meg

mi ismerjuk egymast amugy? vagy csak elbringaztunk egymas mellett parszor?
Szia Borsoka!Ha jól emlékszem a Hungaroringen már láttalak,de elképzelhető hogy téged láttalak a király utcában egy magán parkoloban parkolni?
z750 / z1000 acél rendszámtartó akit érdekel, a linken

link

lerow@pager.hu
lerow.dox.hu
jó pihit! holnap beszélünk!
rendben, kuldok gyorspostaval

elkoszonok, hosszu volt a mai nap.
viszont holnap folytatjuk, ha lesz kedved!

jo ejszakat mindenkinek
a sört majd melegebb időben kérem! viszont a tortából kérek kóstolót!!!
mar hozom is, csak azt mondd meg,hogy milyet szeretnel???

nagyon koszonom a receptet!
azt hiszem, holnap kedveskednem kene magamnak egy ilyennel
ha ott hagyom a mosogatást anyukám úgyis megcsinálja,csak azt meg nem akarom, így is van elég nyügje.

a recept: egy zacskó tejszínt felfőzől zselatinnal és cukorral(én bele szoktam önteni a gyümölcskonzerv levét is), aztán felkevered 3 doboz joghurttal és beleöntöd a gyümölcsöket, majd hagyod kihülni és berakod a fagyasztóba valamilyen műanyag edényben . én általában mandarint és ananászt szoktam belerakni! jó falatozást!!!

hol a söröm?
jelenleg barmi csabitoan hangzik, ami a pocimnak jot tesz
hiaba hataroztam el, hogy egeszsegesebb kajak, sok mozgas, meg ilyenek, ez a mai nap kisse visszavetett. az a recept viszont tenyleg meg erne nekem par sort.
hat neked?

a mosogatast ne kapkodd el, biztos nem csinalja meg mas helyetted.
meg fog az varni
leírjam? kb 10 perc megcsinálni.
kész, jól laktam, azt hiszem a mosogatásra rápihenek 10 percet

egyéb csábító ajánlat? már megint mirre gondolsz? lekvár?
joghurt torta gyumolccsel???
kerem a receptet! azt hiszem, nem artana csinalni egyet magamnak
csak jot tehet egy ilyen torta

egyeb csabito ajanlat?
végülis egy helyre megy...
amugy meg szavadon foglak fogni!
egy kis joghurt torta gyümölccsel, az nem hizlal! jöhet? pesten ha édeset akartam enni, mindig azt csináltam magamnak, na meg persze a többieknek.
hat dehogynem szeretnem rakenni!
az igenis finom majd egyszer megmutatom, csinalok neked olyat.
desszertet nem kerek, mert nem fogok felferni tavasszal a motorra!