legalább lenne mit mutogatni az unokáknak!
nézzétek gyerekek itt van Orsi nagyi, amint éppen egykeréken integet a rendőr bácsiknak...
amúgy meg nem kell megállni, és akkor nem is tud megbüntetni
aztan csak le ne fotozzanak
a rendor eleg furan nezett nyaron, amikor egyszal trikoban motoroztam, haverommal a hatam mogott... meg is allitott, hogy nem fazunk-e?
lehetne mar tavasz, ez a mai motorozas csak rontott a helyzeten
megértlek Jani, én a május 1-ei kunmadarast sem bírtam kihagyni, pedig 2 nappal utána volt az első államvizsgám, de megvolt kunmadár is, és a vizsga is meg lett
majd a nyakamba veszem a lábam, csak majd figyelj hogy ne kerekezzünk túl sokat!
igazad van, utána én is kapcsoltam, hogy ez kihagyhatatlan lehetőség
jó volt nagyon, csak ahol kersztbe fújt a szél, ott még egyenesen haladva is be kellett dőlni...
van egy bácsi az utcában, kb 75 éves, és mindig beszélek vele. oda van a motorokért, és hiába tudja a nevem, mindig motorversenyzőnek hív. pedig a környékünkön mindig visszafogom magam
biztos teged is szeretnek! en egy oreglanyos zoldovezeti lakobarmibe koltoztem, ugyhogy engem is imadnak. haverom az sv1000-rel minden alkalommal elmulasztjaa csongetest... helyette huzzatiltasig a multkor az egyik neni kiugrott az erkelyre, ez a majom meg felkoszont neki es integetett
a neni azonnal berohant...
jani,
teljesen hideg maradt a gumi, gyakorlatilag semmi nem tortent vele.
de csak utolag mertem megnezni
a szomszédokat ne is emlegesd, már sajnálom őket!
végre azt hitték hogy tél van és lesz egy kis nyugalom erre két gixxer is puufog az ablakuk alatt...
már csak a hangjutól is libabőrös lettem, annyira jó volt!!!
sose fogsz a vegere erni!
es nem viszlek, ha megbukol!