köszi! odaadom már valakinek hogy én is halljam végre kivülről is!
a motorozásról meg annyit, hogyha jó idő lesz akkor én vasárnap is megyek, ugyhogy akkor is összefuthatunk!
Ne bántsátok már annyira szegény Doxát
Elfelejtitek hogy kétfajta ember olvassa a fórumot.
1. Akinek van már motorja
2. Akinek lesz motorja
Ebből kifolyólag szerintem akinek már van az a motor mellett bármi másról is elbeszélget a motoros társaival. De akinek csak lesz motorja, az a kiszemelt leendő motorjáról akar megtudni minden apró infót, legyen az technikai paraméter, vagy valamelyik motoros társa tapasztalata. Amúgy meg a táblázatokból csak enyhe kép alakulhat ki valakiben egy motorról, a legtöbbet a tapasztalatok mesélnek.
VAgy Ti már elfelejtettétek hogy hogy vadásztátok a motoros oldalakat, híreket, hozzászólásokat??Kötve hiszem
Van akit inkább érdekel az hogy milyen kipuf szól jól egy Z750-en, mint az hogy valaki bundáskenyeret eszik (Bocsi a példát csak valahol láttam itt a topikban képet)
Természetesen szólásszabadság van, tehát ha valaki itt chatel az is szive joga, de ha ezt más megjegyzi, nos hát az is jogos. Ez minden fórum alepelve szerintem
Köszi Solt ,hogy gondoltálrám ,csak vasárnap tudok menni./szombaton sajna gájáznom kel./
Láttalak ugy 15:30-kor a Jokai és az Andrássy keresztezödésében.Szépen muzsikál a géped./K.....VA jó szol az a Akra dob/.
tudom, csak azzal van a gond, hogy a színben nincs ilyen narancs(olyat akarok mint a kis z betű a faridomon), és amennyire látom Jürgen gépén olyan szinü.
én is voltam tegnap, ma sajnos dolgom volt, de 7végére már kezd összeállni a banda, 4-5-en már vagyunk egy gurulásra.
Neophyte! ha van kedved tarts velünk, szívesen látunk minden új motorost !
szia Jürgen!
köszi az infot, de lehet hogy én vagyok béna , mert nem találok az oldalon felnicsíkot. amugy abban is gondolkodok hogy felpolírozzam a felniszéleket, csak azt meg nagyon nyűgös tisztán tartani...
Szia Solt!
A felnicsík már az előző mocimon is narancssárga volt, nekem ez jön be, de a fekete mocimhoz jobban áll, mint az előző ezüsthöz...
Még régebben a motoshop1.hu oldalról rendeltem, ezt a mostanit a ceglédi kawa szalonban vettem 2.500 Ft-ért. de volt hozzá felhelyezést segítő vezető műanyag segédeszköz is, így könnyebb felrakni. Egy nagy tekercsben adják és mikor egy kerékoldal kész vágom és tovább, végül maradt még bő egy oldalra való csík.
A micron dob továbbra is "lebeg"... , de most a gépben már 700 km (tegnap délután a szép időben tekeregtem 350 km-t a környező megyékben) és a gyári dob hangja szépen mélyült, úgyhogy, ha a micronból nem lesz semmi akkor egyelőre más sem lesz. Az a bajom a sportdobbal, hogy városon belül életmentő lehet, de kint túrákon viszont megsüketülök hosszú távon. Próbáltam füldugóval, ez persze jó volt, viszont a forgalomból sem hallok semmit, az viszont nem jó.
jó motorozást, ha vége a melónak én is gurulok! de csak óvatosan, tegnap megvolt bcsabán az első motoros baleset, szegény srác elé kihajtottak egy kocsibeállóból. jó gurulást!
a motorozásról meg annyit, hogyha jó idő lesz akkor én vasárnap is megyek, ugyhogy akkor is összefuthatunk!