Sziasztok!
Tudnátok küldeni 2007-es Z-ről olyan képeket, ahol látszik a bukógomba??
Egyszerűen nem tudom eldönteni milyet is vegyek.
Előre is köszönöm!
2db összekötő csövet keresek 2004es Z1000-hez, a lényeg, hogy az egyik fele passzoljon a gyári leömlőre.
Valakinek esetleg? Vagy ötlet, hogy honnan tudnék szerezni?
Én is Ebay-ről rendeltem és elvileg tipus azonos, de a csati lemaradt róla! Küldtek hozzá egy leírást, hogy melyik színű kábelt hová kell kötni, de nem akarok kötözgetni!
Megnézem melyiken van olyan kép ahol látszi is a csati!
Igazán nincs mit. Amúgy biztos ami biztos megérhet egy levelet dobni az agonak, hogy tényleg ilyen csatival van-e megoldva és nem csalóka a kép
Viszont itt a gyári oldalon azt írják, hogy nem kell vagdosni, forrasztani csak bedugod és megy http://www.heal-tech.hu/termekek/gpds/
Nem írtad pontosan milyen évjárathoz kell így a sajátomból indulok ki(2007 Z750). Én ilyet néztem magamnak és ez közvetlenül a diagnosztikai csatira megy rá szóval nem kell forrasztgatni. http://www.agomotors.hu/websho...
Üdv Mindenkinek!
Rendeltem egy fokozat kijelzőt, de nincs a végén csatlakozó, hanem csak a kis kábelek és a leírásban van benne, h melyik kàbelt hová kell forrasztani!
Nem igazán szeretnék forrasztgatni!
Esetleg megoldás valakinek?
Vagy honnan tudok olyat rendelni amit csak rádugok és megy??
Köszi a valaszt!
Végre sikerült motoroznom kicsit sz új gumiimmal. Dunlop roadsmart 3
Nem gondoltam volna hogy ekkora különbségre kell számítani az én túrázos tempóm mellett is.
És ezt pozitív irányba értem.
A régi Metzeler z6-al sem volt soha gondom. Igaz soha nem feszegettem a határait.
De a dunlop sokkal könnyedebbé tette az irányítást. Mintha a motor is könnyebb lenne.
Eladó lett Tömeg kolléga 2003 - 2006 közötti Z-re gyári üléspúp zöld színben, illetve gyári alsó idom ami 750-re való de 1000-re lett átalakítva,
sajna nekem nincs képem róla, szerintem reális áron de nem én adom el!
LighTech tartó, index és bukógomba...a tükrök rizoma lesz. Ez az első motor amit nem én alakítok át gyáriról. A képeim között meg tudod nézni a régebbi kawákat is.
Milyen tükröket raksz rá? Lehet tudni, hogy milyen rendszámtábla tartó van rajta mert ha jól látom így a képről ez nem gyári. Gondolkodom én is valami hasonlóban, hogy megszüntessem a gyári rondaságot
Köszi! 2007-es. Szerencsére rajta volt minden. Dizájn ügyben még annyit teszek, hogy ma kicserélem a tükröket meg a karokat. Az exem full fekete 2008-as volt, de ez a szürke engem is megfogott.
Szép kis masina, valahogy nagyon adja ez a szürke szín Mikori évjárat? A fehér indexek a rendszámtáblatartó meg a sportdob úgy volt rajta vagy te rakattad már rá?
Tudnátok küldeni 2007-es Z-ről olyan képeket, ahol látszik a bukógomba??
Egyszerűen nem tudom eldönteni milyet is vegyek.
Előre is köszönöm!