Szia
ez alapján nagyon sok nevesebb gyártó esik ki a választásodból. Pl: Puig, Barracuda
Ők neves és minőségi dolgokat készítenek.
Gondolom elég komoly tesztnek vetik alá
Hát azt jelenti, hogy volt egy dette egy ugyanilyen z 750 em amin ugyanilyen gomba volt csak az abs nélküli és kék volt, kanyarban egy bekötőút torkollott bele az utba onnan felhordták az aszfaltra a mezőgazdasági gépek a sarat, földet, én nagyobb sebességgel mentem a kelletténél és elcsúsztam. a gombának ezt a műanyag részének ami a csúszó felület annak a felét ledarálta és az oldaldeklin volt egy 5 forintosnál kisebb horzsolás nyom ami fekete festék hatására nem is látszódott már, illetve egy kormány kellett mert elgörbűlt illetve egy lábtartó és a segédváz oldal eleme amit bontóba 7 ezerért vettem (az a műanyag elem amin a z750 felirat van). olyan 80-90 nél sikerült ezt összehozni. A gombának ez a kopó fele ez két csavarral cserélhető és külön rendelhető. Nekem a motorra a javítási költség kb 150-170 euro magassága volt
A bevált az mit jelent? Dőlt már a moci de végül nem ért le semmi létfontosságú szerv mert a gomba megfogta? Nem kötekedésből kérdezem csak én is ilyen SW-Motech gombát néztem mint ami neked fent van és kíváncsi vagyok.
Szia
Nekem is Arrow karbon dobom van sima Arow matrica van rajta és jól birj
illetve drága lematricázni mert max leszeded sokat nem veszítesz kivéve ha drága de akkor hagynám a bánatba
Nekem arrow karbon dobom volt és tényleg nem lehetett felmelegíteni, annyira üres volt semmi fojtás és a palást se vette át a hőt. A matrica is teljesen egyszerű volt rajta, nem tűnt különösebben hőállónak.
Javaslom egy keskeny csík felrakását a dobnak a melegebb részére, kipróbálás céljából és menni egy nyári napon vagy 60 km autópályát , és akkor látni fogod, hogy mi a helyzet saját tapasztalatodból !
Üdv Mindenkinek!!
Lenne egy elég hülye kérdésem!
A motoromon (z750) van egy karbon devil dob, aminek a karbon palástja javítva lett így közelről nem a legszebb!
Új dob vásárlásra most nincs lehetőség (esküvő,lakás vásárlás), így az egyik barátom kitalálta, hogy van 240 mikronoa karbon fólia ami elméletileg 140 fokig bírja és húzzuk be azzal! A dob sok motorozás után is kézmeleg, tehát bem forrósodik fel!
Esetleg vélemény vagy tapasztalat valakinek????
ez alapján nagyon sok nevesebb gyártó esik ki a választásodból. Pl: Puig, Barracuda
Ők neves és minőségi dolgokat készítenek.
Gondolom elég komoly tesztnek vetik alá