Vaterafutar vagy hasonló helyen rendelj házhoz futárt, asszem az csak 1300 ft. Makettes körökben ezt úgy szoktuk csinálni hogy a vevő előre utalja a lét amiben megegyezés függvényében benne van vagy nincs a posta költség. Lé megjön rendelem a futárt. Erről a vevő folyamatosan tájékoztatva van. Kis se kell tenned a a lábad a házból..
A privát üzenet nem ért ide De van egy emailem esetleg az működhet. Az utánvét asszem 2000 ft, de a sima posta nemtom mennyi, úgyhogy az utalás nem játszik. mirko.vajnai@freemail.hu
6e. viszont ez fix. Mert az új meg 40e felett van és még a bontósoknál is 10 körül kérnek érte. A postát meg tudod spórolni, ha eljössz érte májusban a pringre, vagy megvárod május végét amíg megyek németbe, akkor győr felé megyek.
Jó kemény vagy, Csoki
De azért odáig még senki nem mert elmenni. A szomszéd keresztapjának a másodunokatestvérének az egyik ismerőse egyszer 100-ast tankolt a motorjába. Azóta se látta senki. De amikor odakint viharos szél szaggatja a fákat, ha nagyon odafigyelsz meghallod, ahogy önfeledten üvölt a boldogságtól.
És ha belenézel a tükörbe, és ötször kimondod egymás után, hogy "Tuning"... nem is merem leírni mi történik majd :)
szerintem olyan embertől ennél többet ne várj aki azt írja egy másik fórumban, hogy "városban nem érdemes előzgetni, az autók nagy többsége 50-60 körül halad, ennél gyorsabban mi se akarjunk menni"... neki az is tuning ha 98-as benzint tankol 95-ös helyett :D
Gyári z750s plexi. Én úgy emlékszem szép állapotú. Mennyire sürgős? Mert ha kell választhatsz is kettő közül. Mert egy a motoron van épp a másik dobozban. Csak még én nem vagyok otthon. Na szólók nővéremnek, hogy csináljon róla egy képet.
Ennyi eset szerintem kevés ahhoz, hogy szériahibáról lehessen beszélni. Ki tudja, melyikbe milyen olajat, milyen időközönként cseréltek, miféle power commandereket meg egyéb házi tuningmódszereket használtak.
Na jó én meg ez mellé oda rakom a Z 750 S csoportban lévő képekből vagy 3-4- et, et akinek már 100 és 100 ezret meghaladó futás teljesítménye van.. Ennyi..
Klasszikus horrorban jó vagyok
Nem volt egy kicsit sok a Supernatural?
De azért odáig még senki nem mert elmenni. A szomszéd keresztapjának a másodunokatestvérének az egyik ismerőse egyszer 100-ast tankolt a motorjába. Azóta se látta senki. De amikor odakint viharos szél szaggatja a fákat, ha nagyon odafigyelsz meghallod, ahogy önfeledten üvölt a boldogságtól.
És ha belenézel a tükörbe, és ötször kimondod egymás után, hogy "Tuning"... nem is merem leírni mi történik majd :)
https://www.1000ps.at/forum/tm...