Az árakkal nem vagyok tisztában. Azt tudom, hogy egy új kb. 750 euro.
Így nem tűnt olyan veszélyesnek.
Ehhez meg kell összekötő?
Vagy igy ahogy van felszerelhető?
Max. azt tartom járható útnak, hogy leszeded a faridomot, ranezel egy kapaszkodót és ha van lehetőség oda tartót ha hegeszteni, és utána kivágni a műanyagot, de ezt leírni is rossz, akkora kokanynak hangzik...
Van valakinek már tapasztalata, hogy milyen gyártónál érdemes belső sárvédőt nézni 2010-es Z750re?
A netes képek alapján elég nehéz megállapítani, miről is van szó.
Esetleg ha van valakinek eladó, az dobhatna át képekete az email címemre. (z.kawa@freemail.hu)
Múltkor össze hasonlitottuk ismerős 2004- és Zé-ét, és az én 2006- os S-em, és teljesen más a sima Zé és az Sem far része, kezdve a vaztol a cserelendo faridomig .Ehhez jön még az, hogy gondolom , neked az újabb széria van már ami még masabb lehet kialakításában.. Szóval szvsz. nem sok esélyt látok így rá. De majd a szakértők megmondják a tutit! :)
750Z 2006-osra valaki szerelt már utasnak valami kapaszkodót? Néztem az S típuson van esetleg ezt rá lehetne rakni? Ha valakinek van ötlete megoszthatná velem vagy eladó ilyesmi , érdekelne. Köszi!
Szia nem kell hiba kiolvasó, /Z1000 gépkönyv letőltés google/ a km óra gombok megnyomásával kijelzi a hibakódot, ha megvan a hibakód leírás a gépkőnyvbe
Hála égnek én már túl vagyok ezen a kérdésen.
LSL-t, Rizomat neztem, na meg a gyárit is.
Utóbbi ára nem volt gyenge.
De ebből született meg a kompromisszum és így lett az sw-motech.
Elfogadható ár, hasonló felfogatás, mint a gyári. Erősnek tűnt számomra mint a másik kettő.
Bár ez nem tapasztalat, csak az én véleményem.
A legvégső döntést pedig arra alapoztam, hogy volt szerencsém egy felszerelt z750-et látni ezzel a gombával.
Így nem tűnt olyan veszélyesnek.
Ehhez meg kell összekötő?
Vagy igy ahogy van felszerelhető?