Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. 2004es összekötő jó a 2009esre?
Az E- betűs dologról tudtam, de arról nem, hogy ennyire harapnak a hangos mocikra. Amennyire látom, ez itthon még nem akkora baj. De külföldre utazva akkor érdemes visszatenni a gyárit, hogy az ember elkerülje a problémákat.... :)
Eladó új Hiflofiltro HFA2707 légszűrő, az alábbi motorokhoz jó:
Z750 2004-2006
Z1000 2003-2006
Nekem elég volt kitisztítani a sportszűrőt, de ez csak akkor derült ki, mikor szétszedtem. Ára: 4000Ft+posta
Csak egy tipp márkától függetlenül. Az én motoromon már rajta volt a raptor dob mikor megvettem, de ha mész nyugatra pl.: Németo., Ausztria stb... ott szokták nézni az E betűt a kipufogóba, db killert. Meg a papírját is van, hogy elkérik. Ha most vennék dobot, csak olyat vennék ami rendelkezik ezekkel. Vagy marad az, hogy visszaszereled a gyárit, ha kimész.
Sziasztok!
2004-es Z1000-hez keresnék sportdobot. Milyen márkát érdemes választani, milyet nem? (Raptor, Micron, stb) Illetve érdemes-e drágább dobot venni? Ahogy nézem 50 ezertől indulva bármennyi pénzt el lehet költeni ilyen célra. Szívesen hallanék tapasztalatokat. A válaszokat előre is köszi! Üdv
Ja z750es es 2006os köszi
Sziasztok srácok kuplung bowden probléma adódott hol es mennyiért tudok ujjat venni mert elszakadt válaszokat elore is köszi
Én is az összeragadó lamellákra tippelek, mert hasonló a problémám az 50-es kis pöcsköszörű endurómmal.
Nem volt problémád a hűtővízzel mostanában, vagy régebben? Vizes olaj miatt és után szokott összeragadni... Vagy is én ezt tapasztaltam az endurómnál (erre fogom), hogy ezért tapad.
De ha hülyeség az eszmefuttatásom vagy az összefüggés, akkor valaki javítsa ki hibajavítóval.
Fuchs Silkolene Pro4 Plus 10w-50 van benne.
Szerintem ez egy elég jó olaj.... valami más lehet szerintem a gond...
Lehet sűrű vagy nem jó minőségű olaj van benn és a lamellák összeragadnak.
Sziasztok!

Egy gyors kérdés...
Amikor beindítom egy nap először a vasat, és behúzom a kuplungot, akkor egy "koppanó" hangot hallok, ami nem tudom mitől van.
Csak akkor csinálja, ha relatív hosszabban áll a motor.
Ötletek?
Sajna az enyém nem ilyen belűről meg szerintem ez így nem lenne elég stabil mivel 1 ponton van a cső rögzítve, az ötlet már megvan de egyenlőre árulom a motort, ha esetleg megmarad megcsinálom. De látom másnak is lenne rá igénye.
Az ötlet már megvan csak oldalankét két helyen fúrni kéne az idomot.
Elég hamar olyan lenne, mint a 350-es jawa csepp tankja.
http://img27.olx.hu/images_apr...

Valami ilyesmi kapaszkodó még lehet illene is a 750-es seggéhez, már csak a felfogatást kell valahogy megoldani.
Akkor jó, így már nyugodtan hagyom napozni :)
Köszi.
Szia!
Az tök normális ha sípol, jól gondolod van rajta egy lyuk ahol elszökik a benzingőz az volna a nem normális ha nem tudna elszökni mert kikerekedne a tankod
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon és a Kawások táborában is. Április óta egy 11-es Z750R-t taposok és volna pár kérdésem.
1. Napos időben a tanksapka sípoló hangot ad ki. Ez normális dolog, vagy valami gigszer van ott? Megjegyzem a tank nagyrészben fekete színű és gondolom a benzingőz ott szökken el, csak azért motoszkál a fejemben, hogy ez normális-e, mivel az eddigi vasaknál ilyet nem tapasztaltam.
2. 2011-es Z750 R hez nincs véletlenül valakinek service manualja?
A sima Z750-hez találtam, de pont arra a pár dolgos eltérésre lenne szükségem, amiben a kettő különbözik.
Csatoltam egy képet is a mociról.
Köszi!
Szia, van olyan mint az enyém, és van, olasz rendszámhoz való, amit könnyen átalakíthatsz.
Sikerült valamit kitalálni hátsó kapaszkó ügyben?
Lett valami beszerzési lehetöség?
Szia.Nem kaptam semmi e-mailt ,de rendeltem a kínaiaktól közben.
Köszi.
Köszi!
Szia!

Irtam vissza árral és hogy rendelös nem kaptad meg?
Basi2
sziasztok!
Olvasgattam pár órát a fórumban hogy ki milyen hasidomot gyárt,de régiek a kommentek.Ilyet tud valaki esetleg? ki foglalkozik még mindig vele? 2009 es z750 re kellene. Köszi