Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha fent a kuplung karnál megvan a 2-3 mm holtjáték, akkor az úgy jó. A váltó karon mit akarsz állítani!?
Igen arra gondolok. Én lent néztem és ott feszül a bowden.
A váltókar alapból lötyög 2-3 mm anélkül jog mozdítaná a bowdent.
Még állítok rajta egy kicsit a csavarral a váltókarnál.
Gondolom a kuplung bowdenre gondolsz, annak a holtjátéka fent a karnál 2-3mm...
Lent a motorblooknál gondolom, a váltóbowden ahova be van kötve.
Ott elvileg kellene lenni valamekkora holtjátéknak.
Tehát a váltóbowden nem feszes.
Hi!
Szép lett
Milyen kiemelőkarra gondolsz? Én a hűtőtakarót a motorral együtt vettem, nem tudom mennyibe kerül.
Ha valakinek szuksege van 2003as Z1000 motorblokkra:
24e km van benne es az egyik hajtokar kiutotte a blokk aljat es henger oldalat. Tehat egyebet fel lehet hasznalni alkatresznek...
Már lemondtam róla. Ahogy itt említették az ár is drága.
Majd keresek valami másikat. Annyira nem fontos.
Indok jogos, pláne a zacsis :)
Ötlet elvetve!
Még valami.
Neked van holtjáték lent a motorblokknál a kiemelő karnál?
Ha igen akkor mekkora?
Helló

A hűtő oldalán található idomok sokba kerülnek?
Esetleg van valakinek eladó?

Köszi
Elkészült teljesen a gép ami újdonság lett a motoron az a hasidom és egy pár monsteres matrica amit még szeretnék az a piros eloxált csavarok.Esetleg valakit nem érdekelne ilyen eloxált csavar mert mindenképp veszek egy csomaggal!
az ár nem veszélyes
a feléért vettem karbon Arrow-ot ja újat
Hi!
Ez a sérülés sehogyan sem javítható szerintem, mert titán a dob.
Talán a felét megéri, mert sérült.
hali
az utas kapaszkodó legegyszerűbb megoldása minden típusra
a tankra szerelhető pontosabban a tankoló nyílásra szerelhető,
haveromnak volt és a csaja imádta jobban mint a hátsót,
illetve kb 15 perc volt a szerelés és amikor nem kellett levette,
Ezektől a tankra szereltektől nekem mindig az jut először eszembe, hogy ha gebasz van, én meg elindulok keresztül a kormány felett, ebbe a kapaszkodóba beleakad a combom, vagy ami még rosszabb, a zacsi, és ott marad a tankon
Na ez már valami ötlet ezt kell tökéletesíteni, most is belém kapaszkodik a nejem csak erős fékezéskor beletol a tankba, a keze meg rövid,hogy ő támassza ki magát a tankon.
Talán még egy tankbeöntőre szerelt kapaszkodó jöhetne szóba.
Bár az nem olyan esztétikus.
Az biztos, hogy kisipari-minimalista. De valami hasonló jutott nekem is eszembe, hogy úgy kéne megoldani, hogy az ülés alól jöjjön.
Mondjuk kapaszkodónak valami hasonló kialakítású, mint az S-é, az úgy nézne ki valahogy. Bár szerintem az utas kapaszkodjon inkább belém (főleg ha valami nő), azért ülök előtte.
Nem gány, hanem... kisipari-minimalista Maga az ötlet viszont sztem egész használható volna.
Valami hasonlót akartam neked ajánlani, csak valami dizájnosabb kapaszkodó kialakítással. Mert ez így a sima csővel elég "gány".
Egyenlőre én is csak nézelődöm. Az akrapovic egyszerűen csak a formájuk miatt tetszenek. Nekem nem a hang vagy teljesítmény az ami fontos.
Köszi a tanácsokat.
Majd nézelődöm tovább.
Ez amit nézel összekötővel van. ~ 20 perc felpattintani... Azért keresel akrát mert ez adja vagy mert ezt találtad?
Most hírtelen ezt találtam. Én annó 1-2 hónapig nézegettem és 220euróért (+shipping) kaptam meg a suono-t... Itthon ez is 120-160 pénz újonnan.
Kapaszkodókkal kapcsolatban. Nézzétek csak milyet találtam? LINK
Nagyon elvetemült ötlet volna keresni valakit akivel legyártatunk egy pár darabot belőle? Nem tűnik túlságosan bonyolult szerkezetnek.
Bizony, én annak idején a Bátszimotortól 60-ért vettem egy ugyanilyen dobot - sérülésmentesen. Plusz 10 rongyért csináltak rá nekem egy összekötőt, hogy pontosan úgy álljon ahogy nekem tetszik, és kalap-kabát. Ez a 110 elég meredek ár.