Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm :)
Megköszönném :) aranyos vagy :)
Kawasaki Z 1000-re keresek egybe Bagster ülést?

Aki tud kérem írjon!

szraplaw@freemail.hu
A hengerfej lóg ki a jobb oldalon jobban.
a blokk középen van csak a dekli egyik oldalon jobban kilóg, általában minden motornál így van...
Sziasztok 2004 Kawasaki z 750-z 1000 hez keresek kiss plexit.Ha valaki tudna segíteni vagy van neki eladó irjatok.Köszi
ez egy régi szerelem, ha egyszer eladom a Z-t akkor lesz aktuális
pusztán hobbi célra és az a lényeg hogy országúton és terepen is megállja a helyét illetve a tartósság
Hát erőben és nyomatékban nincs hiány, de nem lesz egyszerű kint kb. amit még meg szabad venni 3000eu- tól kezdődik és attól függ milyen felhasználásra szeretnéd mert a hard endurohoz nehéz.
XR650R még nem próbáltam ugyan
Szabad tudni mi az elképzelésed?
első meglepetésemben rácsodálkoztam és ezt le is írtam
sajnos kevés az ilyen kereskedő
lehet hogy még találkozunk is mert a következő motor enduró lesz,
vissza a gyökerekhez bár fix elképzelésem van!
az adatlap lehet hogy csak az én heppem de szeretem ismerni az embereket a nick mögött, illetve talán a tisztelet egyik formája ez is
spórolunk a nyugdíjra Robis koma
Az enyémben is éppen hogy 15 ezer van. Alig van időm vele menni. De nem eladó.
Halihó,

észrevettétek azt, hogy a kicsiZ-n a motorblokk nem pontosan középen van? Nekem ma tűnt fel, hét év után, hogy a jobb oldalon jobban kilóg mint a balon.
Köszi!
Lepapíroztattam, a feleségemmel motorozgatok vele így nem hirdetem nekem 1370000-ben van nem tudom ennyiért kellene e valakinek.
Ismerek én is szinte minden eladói trükköt, motort úgy veszek amit magam is szívesen használnák így sem egyszerű eladni pedig csak hibátlan motort árulok ha esetleg esztétikai hiba van azt közlöm mielőtt jönnek érte. Erre a legjobb bizonyíték aki hozzám eljött motorért még mindig el is vitte!Tényleg nem írtál semmi rosszat és tisztában vagyok az életszerű szó fogalmával, de azért léteznek ilyen motorok csak megtalálni nehéz őket. Attól ha kitöltöm az adatlapom mi változik, semmi, a tiszteletet így is megadom annak akinek jár ha meg valaki bratyizni akar felhív!
http://www.bikeexif.com/kawasa...

Még ez nagyon tetszik. Ennek a szépségét tényleg nehéz felül múlni.
Hát nem tudom.. Nekem ezek a customizált verziók nem jönnek annyira be. Így szép, ahogy gyárilag kijött, és küllős kerékkel.

https://www.youtube.com/watch?...

Itt egy gyönyörű példány!
Szerintem, ettől szebb motort, klasszikus vonalban nem találsz a földön! És Kawa... Ettől nem kell több!
Sziasztok,este megyek megnézni egy Kawasaki zephyr 1100-t.
Akinek volt vagy tudna róla mondani valamit,irja le.Köszi
Ezt is hirdeted? Ha igen mennyiert?
szép mocc, hozzáértő szem látja hogy ez tényleg kevese futott....
írtam ilyet hogy nem igaz
sajnos a rossz tapasztalat beszélt belőlem, sok külföldi motort, autót láttam, vámoltattam konténeres formában
de semmi rosszat nem írtam, az életszerűség jelentését elmagyarázhatom de semmi negatív nincs benne!
illetve a messziről jött ember sztoriját ismered enyhén szólva is hiányos az adatlapod, nem mintha számítana mivel itt elég sokan személyesen ismerjük egymást
de vitán felül a képek alapján szimpatikusak a motorok, jól néznek
ki