Tetszik az ötlet, csak délutános vagyok jövőhéten, de ha sikerült kibuliznom hogy előbb végezzek, vagy esetleg nem lesz meló pénteken akkor minden kép megyek.
hali hölgyek, urak
az udvariasság kedvéért
jó előre, 23-án közös gurulás a ringre ?
Kishapsi, Tömeg, Lipi, Robi, Kingkoma és persze mindenki más is,
csak tudom hogy a felsorolt kollégákkal egy irányból, helyről megyünk,
de útközben 2 ponton is megszoktunk állni /M0 meki, Maglód Auchan/ és ott is csatlakozhat aki akar
kifogásokat ne halljak, hogy beteg a szomszéd macskája stb.
Halihó, kisebb technikai malőr után elhagytam a hátsó ülésemet, '04 z750, esetleg valakinek nem lenne elfekvőben egy, vagy nem tud eladóról? használt tökéletesen megfelelne. Köszöntem
Ha egy évvel hamarabb tetted volna fel eladásra már rég megvettem volna az egész elejét De így marad a ZXR750 eleje egyenlőre, sajnos a semmiből még annak is örülök hogy van, és már tudok motorozni !
Én bejelentettem többször is, hogy mikor lesz újra forgalomban. meg szóltam egy hónappal előre, hogy küldjék a csekket, hogy ne legyen gond. márciusban került vissza. május végén lett csek... Vicc az egész.
Tetszik az ötlet, csak délutános vagyok jövőhéten, de ha sikerült kibuliznom hogy előbb végezzek, vagy esetleg nem lesz meló pénteken akkor minden kép megyek.
az udvariasság kedvéért
jó előre, 23-án közös gurulás a ringre ?
Kishapsi, Tömeg, Lipi, Robi, Kingkoma és persze mindenki más is,
csak tudom hogy a felsorolt kollégákkal egy irányból, helyről megyünk,
de útközben 2 ponton is megszoktunk állni /M0 meki, Maglód Auchan/ és ott is csatlakozhat aki akar
kifogásokat ne halljak, hogy beteg a szomszéd macskája stb.
Mibe való ez? Első generációs z750-be be lehet tenni?
Egyáltalán milyen normálisabb villa rakható bele meg tudjátok mondani?
Köszi