Én holnap délelőtt megyek Kakucsringre, ám az eseménynaptárban megnézve (persze előző nap, mikor...) motoros/gokartos nyílt nap van. Volt valaki olyan napon amikor gokartosok is voltak? Mennyire foglalják le a pályát? (úgy tudom csak egyik v csak másik kategória van a pályán egyszerre)
Célegyenes előtti nagy kanyarban 2x megcsúszott a motor eleje. Nem volt vészes de ijesztő volt. Harmadszorra meg úgy megcsúszott, hogy a kurva anyját. Azt hittem el is esek. Ki is álltam.
Utána már bennem volt a félsz és nem volt olyan jó.
hali
sajna a péntek megint necces mert melózok és nincs garancia hogy időben hazaérek
másik felvetés:
hétvégén motorostalálkozó Polgárdiban szombaton 16 órakor lesz felvonulás esetleg előtte egy gyors fürdés Velencén, dumálás, felvonulás és irány haza!
Hello mindenkinek lenne egy kérdésem 2007 Z van és mostanában egyre többször párásodik belülről az első lámpa búrám. Nem tudom miért van és nagyon zavar! Ti tudjátok? Ja és sérülés mentes a búra!Köszi előre is mindenkinek!
Sajnos ma szembesültem a következő problémával amit eddig nem láttam mivel most szereltem le, hogy a hűtőm kilyukadt tudom nem öröm de olvastam itt régebben hogy valaki 50 körül vett új hűtőt!Esetleg valaki akinek van vagy tud olcsón ujjat ?
Ezt írta a csóka:
Hi,
2007 Kawasaki Z 750
A motor kiváló állapotban van, nem sérült, vagy nem véletlen.
A teljes ár 620.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím). Ez egy téli áron.
A kerékpár szezon indul, és ez a tökéletes kerékpárt az Ön számára.
Ez a magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja a kerékpárt kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .
A fordítás használata http://www.google.hu/language_...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Szeva Béla koma!
előre elnézést a többiektől OFF téma de sajna nincs meg az email,
egy telós fórumon volt 1 Fiu nevű koma Acer Cloud telóval ha te vagy dobj egy mailt légyszi
Én holnap délelőtt megyek Kakucsringre, ám az eseménynaptárban megnézve (persze előző nap, mikor...) motoros/gokartos nyílt nap van. Volt valaki olyan napon amikor gokartosok is voltak? Mennyire foglalják le a pályát? (úgy tudom csak egyik v csak másik kategória van a pályán egyszerre)
Köszi a választ!
Üdv
Célegyenes előtti nagy kanyarban 2x megcsúszott a motor eleje. Nem volt vészes de ijesztő volt. Harmadszorra meg úgy megcsúszott, hogy a kurva anyját. Azt hittem el is esek. Ki is álltam.
Utána már bennem volt a félsz és nem volt olyan jó.
persze azóta esett az eső
sajna a péntek megint necces mert melózok és nincs garancia hogy időben hazaérek
másik felvetés:
hétvégén motorostalálkozó Polgárdiban szombaton 16 órakor lesz felvonulás esetleg előtte egy gyors fürdés Velencén, dumálás, felvonulás és irány haza!
sose volt ilyen sport szűrőm, kocsiba óckodom tőle itt is csak a kíváncsiság vezérel, hogy érezhető e.
06307051610!Sűrgős lenne
Én egy kakucsot szeretnék mondjuk pénteken
de a belsejét inkább kivülöl kellene átfújni nem
megjött a K&N szűrőm, van vmi spéci bevált trükk az olajozására, vagy csak befújkodom belülről a belsejét és kész?
K&N az olajozó spré is hozzá
Hi,
2007 Kawasaki Z 750
A motor kiváló állapotban van, nem sérült, vagy nem véletlen.
A teljes ár 620.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím). Ez egy téli áron.
A kerékpár szezon indul, és ez a tökéletes kerékpárt az Ön számára.
Ez a magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja a kerékpárt kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .
A fordítás használata http://www.google.hu/language_...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Csak gyors kérdés.
Terveztek ezen a nyáron Z fórum találkozót?
előre elnézést a többiektől OFF téma de sajna nincs meg az email,
egy telós fórumon volt 1 Fiu nevű koma Acer Cloud telóval ha te vagy dobj egy mailt légyszi