Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a felvonulás, gurulás dumálás rész érdekelne engem is... a fürdés nem biztos mert délelőttös vagyok nem tudom mikor végzek pontosan.
Én is úgyan ezt az email-t kaptam:)
Hello!

Én holnap délelőtt megyek Kakucsringre, ám az eseménynaptárban megnézve (persze előző nap, mikor...) motoros/gokartos nyílt nap van. Volt valaki olyan napon amikor gokartosok is voltak? Mennyire foglalják le a pályát? (úgy tudom csak egyik v csak másik kategória van a pályán egyszerre)

Köszi a választ!
Üdv
Én múlt héten voltam, de tiszta por volt a pálya.

Célegyenes előtti nagy kanyarban 2x megcsúszott a motor eleje. Nem volt vészes de ijesztő volt. Harmadszorra meg úgy megcsúszott, hogy a kurva anyját. Azt hittem el is esek. Ki is álltam.

Utána már bennem volt a félsz és nem volt olyan jó.

persze azóta esett az eső
ez már jobban hangzik, nekem sincs túl messze
hali
sajna a péntek megint necces mert melózok és nincs garancia hogy időben hazaérek
másik felvetés:
hétvégén motorostalálkozó Polgárdiban szombaton 16 órakor lesz felvonulás esetleg előtte egy gyors fürdés Velencén, dumálás, felvonulás és irány haza!
regebbi verzio van nekem de szerencsere ilyen meg nem fordult elo :)
Guruljatok el hozzám ide! Össznépi pikniket is lehet tartani az árnyékban, csak hozzatok szendvicset! Mindenki vendégem egy üdítőre!
Emlékeim szerint az enyém vadiújan is párásodott egy kicsit.
Hello mindenkinek lenne egy kérdésem 2007 Z van és mostanában egyre többször párásodik belülről az első lámpa búrám. Nem tudom miért van és nagyon zavar! Ti tudjátok? Ja és sérülés mentes a búra!Köszi előre is mindenkinek!
Sajnos ma szembesültem a következő problémával amit eddig nem láttam mivel most szereltem le, hogy a hűtőm kilyukadt tudom nem öröm de olvastam itt régebben hogy valaki 50 körül vett új hűtőt!Esetleg valaki akinek van vagy tud olcsón ujjat ?
azért gondoltam a belsejét mert ez a fajta középen szívja be a levegőt...

sose volt ilyen sport szűrőm, kocsiba óckodom tőle itt is csak a kíváncsiság vezérel, hogy érezhető e.
szóval, a generátor fedele kell neked?
NEM jobbost hanem BALOST!
Jo lenne, en biztos csatlakoznek :)
Helló!750 2004 évjárathoz jobb oldali olajdekni keresek sűrgősen reális áron!
06307051610!Sűrgős lenne
Szia!
Én egy kakucsot szeretnék mondjuk pénteken
szerintem nincs benne semmi különleges,
de a belsejét inkább kivülöl kellene átfújni nem
urak

megjött a K&N szűrőm, van vmi spéci bevált trükk az olajozására, vagy csak befújkodom belülről a belsejét és kész?

K&N az olajozó spré is hozzá
Akinek esetleg eddig nem volt vilagos most mar az is lathatja, hogy csak lehuzas az egesz.
Ezt írta a csóka:
Hi,
2007 Kawasaki Z 750
A motor kiváló állapotban van, nem sérült, vagy nem véletlen.
A teljes ár 620.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím). Ez egy téli áron.
A kerékpár szezon indul, és ez a tökéletes kerékpárt az Ön számára.
Ez a magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja a kerékpárt kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .
A fordítás használata http://www.google.hu/language_...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Sziasztok!

Csak gyors kérdés.

Terveztek ezen a nyáron Z fórum találkozót?
NemNem
Szeva Béla koma!
előre elnézést a többiektől OFF téma de sajna nincs meg az email,
egy telós fórumon volt 1 Fiu nevű koma Acer Cloud telóval ha te vagy dobj egy mailt légyszi