Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Meghoztam a nehez dontest, megvalok a kicsiZ-tol. Ha esetleg valakit erdekel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_750-6949
388
Szia Béla!

Semmi gond, gondolom Neked is van pont elég dolgod! Ha találsz nekem, azt megköszönöm, ha nem, akkor is vendégem vagy egy sörre!
Dorog felől könnyen odatalálsz, a körforgalom utáni kátyús úton kell jobbra kanyarodni, ott a sarkon a zöld kerítéses terület már ez. A kapu meg nyitva lesz. (A Prop-Techet gondolom ismered, ez pont előtte van.)
Ahogy áll a helyzet, Esztergomból lehet, hogy csak csónakkal lehet majd menni az úton... Esztergom felől árvíz esetén a Suzuki elkerülő úton lehet jönni.
orcsik.csaba@freemail.hu 30 543151nyolc
Köszi az infót....benézek
Szia!
Kulon nem adok el semmit rola, mert nekem a motor az elso, es ha lecsupaszitom, akkor rajtam marad...
Próbáltam neked a használt autón található e-mail címre levelet írni, de valamiért nem ment el.
Így itt kérdezném meg, hogy motorról a fejidom- és a plexi tartó konzolért mennyit kérnél? Új fejidomot kellett vennünk viszont nem kaptunk hozzá ilyen tartozékokat. :(
Köszi szépen!

Üdv: Robi
Az oldalon privát üzenet küldési lehetőség nincsen?
Az adatlapodon nem találtam meg az e-mail címedet, így megadnád légy oly kedves a telefonszámodat és az e-mailedet?
Köszönöm :)
Rendben, de Péntekig jelezd kérlek, hogy pontosan mikor!
Sziasztok!
Ha lesz esetleg fórumos gurulás arra én is beneveznék, ha lehet.
Bárhol is legyen az országban.
Tudtok valami jó módszert a kuplung fedél javításra? Kicsit összekarcolódott, amikor eldőltem vele.
Esetleg hőálló festéket kell oda alkalmazni?
Ha bukógombát rakok fel az dőlés esetén megvédi a mocit?

Köszi!
Na azt jo tudni, akkor legkesobb vasarnap elhozzuk :) koszi
Szerintem meg nem sok érte reális, tartsd ki az árát amíg tart a szezon, a múltkor linkeltem egy motort amit 550e-ért árultak és az sokkal jobban össze volt törve mint a tiéd, én megkértem 400-ért de majdnem kinevetett, mivel már nincs fent gondolom eladta, és ha jól emlékszem olasz papíros volt.Előbb utóbb elviszik azt.
Zárva vagyunk igen,de egyeztetés esetén megoldható a vasárnap is szerintem
szeva Gyapi koma
ezer éve nem hallottam rólad,
sajna már nem arra melózok, de a számom a régi
hátha valahol valamikor összefutunk,
vagy a nyáron lesz valami fórumos gurulás, rendezvény
heten valaki beugrik a cuccosert, en ezert nem tervezek oda pecsrol felkocsikazni. jol tippelem hogy vasarnap zarva lesztek?
Nekem van eladó szélvédöm,rejtett felfogatásal.egyszerü felszerelni.10000 ft
Szia!

Mikor számíthatunk rád?
szerintem sok, mert en azt nezem mennyit kellene ra koltenem hogy franko legyen es hogy mi lesz a vegeredmeny, de ettol fuggetlenul lehet hogy valalki siman fizet ennyit erte
Kulon nem elado, sajnalom...de te vagy az otodik vevo ra
Szerintetek sok a 2000 euro a motoromert?
Szia Gitta!
Szegyellem de elfelejtettem amit igertem...igyekszek bepotolni, ha meg szukseg van ra
Ha neked elég volt a 750-es fékje és futóműve akkor nincs miről beszélni. Fogyasztáson és áron kívül mindenben jobb az ezres.
Hát kipróbáltam mind a kettőt de még így sem tudok dönteni. Egyre inkább kezdek a 750 felé hajlani szerintem abba is van elég erő!
Jogos... Közben rájöttem... :D
Én inkább csomagtartót nézek ki belőle