kingmidas szerelt bele anno olyant, ha jol emlekszem csak a feknyergek ala kellett kis tavtartot gyartania a tarcsak merete miatt de keresd meg, biztos segit.
ez engem nem érint az enyémben nincs immob :) szóval akkor azt mondod ha szerválok egy 2004-es z1000 alsó felső villahidat és egy 2004-es 636 villát meg gondolom féknyerget akkor az úgy jó lesz a felnimmel és a tárcsámmal?
Sziasztok!
Ha valaki tud normális sportdob összekötő cső gyártót (Kawasaki Z1000 2007-es) Veszprém környékén akkor az elérhetőségét megköszönném. Vagy ha valakinek van gyári dobja amiről levágható a cső akkor bátran keressen megegyezünk .
koszi, ez 2006 os 636 eleje, z1000 2006 villahiddal
erdemes arra is figyelni hogy immobos motorhoz immobos z1000 felso villahidjat vedd. alsonal meg kormanyhatarolo miatt erdemes z1000-et hasznalni
Ahh köszi ezzel nagyon sokat segítettél! :) A tiedben minek az eleje van és milyen villahidakkal? Amúgy frankó a jószág nagyon szép! :) Gratula hozzá! :)
mint irtam a 2003-2004eshez nem kell kereket cserelned, tehat annak a mintaja teljesen mindegy, mert nincs ra szukseged.
a 2005-2006os nak meg a mintaja ugyanaz mint a kis Z, de a tarcsak, fekek, tengely nem stimmelnek.
esetleg ranezhetsz az en kepeimre is
amugy nem kell sokat keresgelned , eleg itt a forumon, nagyon sokszor kitargyaltuk mar az atalkitast
Ez sztem téves megállapítás. A 2003-as 2004-es 636-ok felni mintája nem olyan mint a kis z-jé az 1000-esével eggyeznek meg! a 2005-ös 636 felni mintája ugyan az mint a z750-é csak az a kérdés hogy a villahidak meg a tárcsa passzol e. Sokat kutakodtam ezek után az elmúlt pár napban! :D a Z1000 villahídja meg azért jó mert a gyújtáskapcsoló is ugyan ott van és ugyan az csak ugye vastagabb villát tudsz belefogni. szóval azt hiszem villahíd adott.. ami z1000 vagy ha mondjuk a 636 villahídján is ugyan ott van a gyújtáskapcsoló akkor az meg faintos úgy kompletten ahogy van az lenne a legegyszerűbb, de kétlem hogy a 2005-ös 636 gyújtáskapcsolója ugyan ott lenne :S ezt sikerült leszűrnöm a sok okosságból az interneten, de javítsatok ki ha tévednék, mert jó lenne biztosra tudnom hogy mit vegyek hozzá :)
Egy komplett z1000 eleje nem lenne egyszerűbb esetleg? Vagy vmi alternatíva? A szavaidból úgy vettem ki hogy a 636 eleje az kompletten jó? Esetleg valami olyan megoldás nincsen, hogy a felnit ne keljen cserélnem? Mert ha az elsőt cseréli az ember akkor illő a hátsót is és ez megint súlyos 10 ezrekbe kerülne :S
Hali.
Az első teló+tárcsa+féknyereg+első hátsó kerék egy ZXR750-es amihez szinte ingyen jutottam hozzá, a villahíd az Z1000 kell bele mivel az teljesen megegyezik a Z750-nel kivéve hogy az már fordított telós.Mivel én nem átépítem hanem újra így ez volt a legolcsóbb megoldás, mivel nincs annyi pénzem hogy megvegyem a zx636-os elejét, a gyárit lebontotta egy fa és egy bicikli, és ha már újra építem nem akartam a gyári telót beletenni. Annyi eltérés van hogy a felső villahíd befogó mérete 2 mm-el kisebb mint a villa.Így egy kicsit kell rajta faragni és azért nincs a képen, de ha minden jól megy akkor a héten az is meglesz.Ha építeni akarsz akkor kezd el Z1000 villahidat keresni!Nekem sikerült szereznem 100 fontért de ennél drágább!
Jóféle... :D Az első teló miből lett szerválva és hogyan lesz megoldva? Mert látom a felső villahíd még nem került fel. Én is szeretném az enyémnek az elejét átépíteni és ehhez kellene némi információ! :D Előre is köszi! :) Ha már itt tartunk akkor dobok fel én is egy képet az enyémről! :D
Sziasztok!
Úgy tűnik a kormánycsapágyammal gond van. Tudna valaki gyors szervízben segíteni XVII kerület környékén.
nullahatharminc353kilencven961
Kösz!
Fel kellene próbálnom :), vagy ha van valami típusszáma, vagy valaki hozzáértő ránézne Utána tudnék nyilatkozni, hogy "mennyire" kell.
Üdv: Szigiboy