Én a 1000-esembe a 2001-es 9-esét nagyon könnyen fel tudtam csavarozni, utána még az olajszűrőt is könnyebb volt cserélni. Jó volt az összekötő és jól is ment vele, de csak felül lett erősebb a 4:1-be rendszerrel. Később visszatértem a a 4:2:1 rendszerhez és a nyitott dobokhoz, akkor ment a legegyenletesebben minden fordulaton. 12 körül volt akkor egy ilyen leömlő ára, Kawaszeki-nél debrecenben biztos hogy van eladó.
Igen ki lett bővítve 1mm-el a villahíd illetve a villából is 1mm. A motor eleje már gyakorlatilag kész van csak a kereket kell betennem. A ZX9-es leömlőből ha jól emlékszem az olvasottakra akkor a 99-03 közötti teljesen megegyezik a 04-06 között gyártott Z750 leömlőjével. De ha tévednék akkor Sedu majd kijavít
Itt egy kép is róla.
Figyu Sedu, melyik évjáratú ZX9-éről van szó? És melyik évjáratú Z750-hez jó a leömlő? Illetve mennyire plug-and-play a dolog? Csak azért kérdezem mert láttam ilyen leömlőket amik nem azok az agyonhajtogatott csövekből állnak, és talán kicsit letisztultabb elejét tudna adni a motornak.
Ez egyidős az enyémmel, de nem adnám oda ennyiért. Szerintem itt valami nem stimmel. Biztos Angliában van a gép. Utald el előre az árat és utána küldi a paripát. hívjátok fel.
Hali.
Amint látod a [49486]-os hozzászólásomba, épülget . Na jó a viccet félretéve tényleg épülget csak apám lusta lefesteni a felnit pedig akkor már kereket is tudnék alárakni és jöhetnének az idomok is, festésre. Csak egy leömlőt kell szereznem minden más megvan ahhoz hogy összerakjam!Ha valaki tud ócsón az ne tartogassa !
Fogyasztás olyan 5.5-6 körüli.
Nálunk kapható
Újban tudunk segíteni
2004-es z750-hez kellene nekem szívató bovden, mert elszakadt....
Tud valaki segíteni ebben a kérdésben?
Itt egy kép is róla.
Vagy csak hátul kel lennie?
Amint látod a [49486]-os hozzászólásomba, épülget . Na jó a viccet félretéve tényleg épülget csak apám lusta lefesteni a felnit pedig akkor már kereket is tudnék alárakni és jöhetnének az idomok is, festésre. Csak egy leömlőt kell szereznem minden más megvan ahhoz hogy összerakjam!Ha valaki tud ócsón az ne tartogassa !
Az eladó egy egyest lehagyott az ár elejéről szerintem.
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki 2004-es z750-hez lehetőleg sérülésmentes vagy javított farokidomot olcsón. Előre is kösz mindenkinek. :D