Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan de biztosan összeáll a gép
Szerintem túrázni nem alkalmas, max elgurulni néha rövidebb távra (inkább sportos).
Fogyasztás olyan 5.5-6 körüli.
Én a 1000-esembe a 2001-es 9-esét nagyon könnyen fel tudtam csavarozni, utána még az olajszűrőt is könnyebb volt cserélni. Jó volt az összekötő és jól is ment vele, de csak felül lett erősebb a 4:1-be rendszerrel. Később visszatértem a a 4:2:1 rendszerhez és a nyitott dobokhoz, akkor ment a legegyenletesebben minden fordulaton. 12 körül volt akkor egy ilyen leömlő ára, Kawaszeki-nél debrecenben biztos hogy van eladó.
Szia! Tudok segiteni! adatlap!
Szia!

Nálunk kapható
Szia!

Újban tudunk segíteni
Sziasztok,

2004-es z750-hez kellene nekem szívató bovden, mert elszakadt....
Tud valaki segíteni ebben a kérdésben?

Igen ki lett bővítve 1mm-el a villahíd illetve a villából is 1mm. A motor eleje már gyakorlatilag kész van csak a kereket kell betennem. A ZX9-es leömlőből ha jól emlékszem az olvasottakra akkor a 99-03 közötti teljesen megegyezik a 04-06 között gyártott Z750 leömlőjével. De ha tévednék akkor Sedu majd kijavít
Itt egy kép is róla.
2007 utáni kuplung bowden Z750-re, valakinek elfekvőben?
Figyu Sedu, melyik évjáratú ZX9-éről van szó? És melyik évjáratú Z750-hez jó a leömlő? Illetve mennyire plug-and-play a dolog? Csak azért kérdezem mert láttam ilyen leömlőket amik nem azok az agyonhajtogatott csövekből állnak, és talán kicsit letisztultabb elejét tudna adni a motornak.
És akkor végül ki kellett bővíteni a villahidat? Nagyon sokat kellett mókolnod hozzá?
adatlapomon ott a telefonszam, csorogj ram holnap es megbeszeljuk
Sajnos nem járok és olyat sem aki menne, de én postán is szivesen átveszem, ha nincs más megoldás persze csak valami jó áron!
nekem van z750 leömlőm elfekvőben ha jársz pécs környékén.
Akkor a másik oldalon kéne lennie az első kerék jeladónak?
Vagy csak hátul kel lennie?
Az is gyanús, hogy semmi telefonszám, csak email lehetőség. Szerintem tuti lehúzás.
Ez egyidős az enyémmel, de nem adnám oda ennyiért. Szerintem itt valami nem stimmel. Biztos Angliában van a gép. Utald el előre az árat és utána küldi a paripát. hívjátok fel.
Tudom hogy jó de még nem sikerült találnom, vagyis hogy volt egy de az horpadt volt egy picit és gondoltam találok jobbat is. 10 ezerért adná.
Ha kell valakinek motorra ABS jeladó szóljon van a polcon
zx9-é jó hozzá és olcsóbb is.
Hali.
Amint látod a [49486]-os hozzászólásomba, épülget . Na jó a viccet félretéve tényleg épülget csak apám lusta lefesteni a felnit pedig akkor már kereket is tudnék alárakni és jöhetnének az idomok is, festésre. Csak egy leömlőt kell szereznem minden más megvan ahhoz hogy összerakjam!Ha valaki tud ócsón az ne tartogassa !
A hátsókeréknél ott a jeladó kábel.
Az eladó egy egyest lehagyott az ár elejéről szerintem.
Hogy állsz az újra/átépítéssel Roys?
Üdv mindenki!

Érdeklődnék, hogy tud-e valaki 2004-es z750-hez lehetőleg sérülésmentes vagy javított farokidomot olcsón. Előre is kösz mindenkinek. :D