En sv 650 en tanultam es jo par evet kihagytam. Ez sem 100 le es jol lehet terelni a bolyak kozott. Aki ennel erosebben tanul csak szerez mar a rutinon egy kis tapasztalatot. Ha meg vizsga utan friss jogsival
eldobja az mar az o baja.
Ugye a torvenymodositas ota GS500-on mar nem is lehet 'A' korlatlant csinalni, mert min. 600 ccm-esnek kell lennie a gepnek.
Ugyanakkor szerintem egyre tobben csinalnakugy 'A' korlatlant, hogy elotte semmilyen motoron nem ultek meg, robogon sem, alattuk azert eleg veszelyes egy 100+ LE-s gepezet, szerintem.
Also sarokban! Nem hagyomanyos, hanem valamifele tekercselt rezzel ellatott akku
kissebb a merete(hungarocellel tasztottam ki) de a teljesitmenye jobb! Kivalo kondiban! Egesz teli allas utan azonnal beporgette
Tudnál igen, mert kellene egy "igenjó" áron és megkérdezek pár boltot. Adatlapra mit kell érteni amúgy? Ez egy z1000 2007-es (nem abs-es), már az újabbik típus, a galériámban van róla kép. De küldök erről a vacakról is képet ide. Köszi előre is válaszod!
Üdv!
Z1000-esembe (2007-es) tönkrement a feszültség szabályzó. Szerintetek érdemes valami utángyártottat venni hozzá vagy inkább a gyárit (gondolom sokkal drágább) rendeljem meg?
Ami a "foldon" van az kopasmentes, gyari ertek! Ezt akartam feltenni...csak nem jutott el odaig a projekt...sajnis....
ami a kereken van az picit kopott...utcara meg kivalo szerintem.
de ha szeretned du nekifeszulok egy tolomerovel!
eldobja az mar az o baja.
Ugyanakkor szerintem egyre tobben csinalnakugy 'A' korlatlant, hogy elotte semmilyen motoron nem ultek meg, robogon sem, alattuk azert eleg veszelyes egy 100+ LE-s gepezet, szerintem.
Igy van alap!
Nem eros a kicsiZ egy picit tanulomotornak? :)
kissebb a merete(hungarocellel tasztottam ki) de a teljesitmenye jobb! Kivalo kondiban! Egesz teli allas utan azonnal beporgette
4e ft?
vagy az az aldi?
Bocs az ekezetek hianya miatt de sokszor "okos" telefonrol irok.
tudok segiteni ha aktuális! Adatlap!
olyanom van elfekvoben
Z1000-esembe (2007-es) tönkrement a feszültség szabályzó. Szerintetek érdemes valami utángyártottat venni hozzá vagy inkább a gyárit (gondolom sokkal drágább) rendeljem meg?
ami a kereken van az picit kopott...utcara meg kivalo szerintem.
de ha szeretned du nekifeszulok egy tolomerovel!
ha ranyomsz az uzenetemen az elozmenyre akkor latod, kb 2 eve mar beszeltunk rola csak eddig nem ertem ra :D
milyen villát szeretnél beépíteni pontosan?