En is ebben a cipoben evezek, mert ma kimertunk mindent es elvileg a motorom tokeletes, megse megy... nekem viszont a keverekkel van gondom, de remelem, hogy holnap rajovunk, hogy mi a hiba...
Most végeztem, de meglett a hiba oka már duruzsol a Zé
Végig nyálaztam és mértem mindent mire meglett a gond forrása, de majdnem tökön szúrtam magam mikor kiderült hogy mi az
Maga az indító gombnak az érintkezője volt beégve ( mint anno a simson megszakító).
És hiába mértem multival szakadást meg feszkót mindegyik jó volt, csak már akkora feszültség nem jutott át rajta hogy a reléket össze zárja.
Ripityára szedtem megcsiszoltam összeraktam és most szép enyhe gombnyomásra már teker is.
Itt meg a volt motorom
ÁÁÁÁÁ de szerettem, ugyanúgy néz ki mint amikor eladtam
kuldok is egy mailt hogy mi erdekelne
http://www.red-line.hu/akciok....
Az Akciós árakat jobb oldalt találod,ha elhuzod..
valaki tud rola valamit?
Nekem van.
Erről tudtok valamit?
Bódis dob
Egy óra alatt felértem keneséről haza!
de majd eljutok vmikor vmi normális szervizbe és ott mellettem megcsinálják a szinkront.
láttuk mikor elhúztál melettünk
Egyébként bocsi, hogy itt belebrekegek a Z-társaságba.
Csak hétvégén gurultam egyet Csuhaas-al, aztán idetévedtem.
Végig nyálaztam és mértem mindent mire meglett a gond forrása, de majdnem tökön szúrtam magam mikor kiderült hogy mi az
Maga az indító gombnak az érintkezője volt beégve ( mint anno a simson megszakító).
És hiába mértem multival szakadást meg feszkót mindegyik jó volt, csak már akkora feszültség nem jutott át rajta hogy a reléket össze zárja.
Ripityára szedtem megcsiszoltam összeraktam és most szép enyhe gombnyomásra már teker is.