A GPS-t nem kell nyomkodni menet közben. Kocsiban sem teszem. Indulás előtt beállítod a célállomást és kész. Kesztyűben különben is nehéz lenne. De a GPS lényege pont az, hogy nem kell nyomkodnod, lapozni, keresni.
Jah, tényleg, GPS tartóm is van, mondjuk abban elázik a kütyü. De majd berakom a szuper vízálló tanktáskába. Én sokat használom a tanktáskát, szerintem praktikus, csak vigyázni kell vele, mert a mágneses össze tud szedni mindenféle vas-szemcsét, és összekarcolja a fényezést. Ezért kell Bagster. Nincs is útban...
Én is a hasznos holmik beszerzésén fáradozom, bukógomba már van, most ezt szereztem, ni. Logisztikai okokból egyelőre motoron kívül tartózkodik, de ami késik, nem múlik.
Én nem az észt osztom, de ez a motor tökéletesen megfelel kezdőknek is, annyira kezes! Tegye fel a kezét aki nem bír el vele..... Vegyél egy speed-et és lesz összehasonlítási alapod. A kipufogóban vmilyen szinten igazad van, mert hát kinek milyen az ízlése, de végképp nem osztom az "izommotor" jelzőt. Most egy olyannak, aki a biciklit nem tudja megtartani, annak még egy robogót sem adnék a kezébe. Ez tény. De a kis Z nem fogja azonnal hanyatt vágni az illetőt, ha ránt egy kövérez a gázon.....
Nekem is tetszik a gyári hangja. Először fontosabbakra költök. Bukógomba (hallod Midas király! ), plexi, fokozatvisszajelző, mert az nagyon hiányzik. rendszámtartó, tanktáska.
Ja mert, jó időben az utakon találkozunk és nem a fórumon. Legalábbis remélem. Z-találkozó! . Vettem ma egy cordura kabátot. A Bembónál akciós. Nagyon rendben van. Csizma meg nem volt 44-esben. Csak a jövő héten lesz. Bakker. De kivárom.
Monnyuk nekem speciel így jobban teccik a hangja. Már alapjárattól sokkal erőteljesebb, ércesebb, mélyebb. Monnyuk az is igaz, hogy így aki velem gurul az vagy előttem megy, vagy előttem megyen. "Z" ügynök megtapasztalta múltkor Pásztóra menet. Elindultunk Pestről. Aztán hamar elém keveredett. Megálltunk tankolni, akkor mondta, hogy mögöttem nem bírja ki...
Gonosz tuningnaklátszótárgyakat gyártó multik lobbijának az eredménye...
De jó, akkor én nem vagyok lúzer... a miniindex és fighter rendszámtartó utánn a kipuff volt amit szinte azonnal cseréltem... Jóóóó monnnyuk alkalmi volt az ajánlat is...
Csutka, nem értessz te ehhez. De elmagyarázom: a kipufogót kizárólag azért szerelik rá a motorkerékpárokra, hogy le kelljen cserélni, mert különben lúzer vagy.
http://www.youtube.com/watch?v...
Szerintem gyönyörű hangja van....
üdv:lacce
Szerintem próba cseresznye , valamikor átugranék
megpróbálni , meg amúgy is meg szerettem volna nézni közelről
az átalakitott Z -t én is hasonló átalakitásban gondolkozok
mindenképp hivlak elötte köszi széles utat....
Ha ott fönt is úgy akarják pénteken lesz fizu és szombaton vagy vasárnap megyek a mociért. Ha pontosabbat tudok felhívlak. Haliho
Miri
Hatalmas probléma gyötör már 3 napja! De mostmár ha égő, hanem felteszem a kérdést :
a 2003-2006-os Z-éknek van vészvillógójuk?
.coRo
Monnyuk nekem tanktáska nem kell, van vicont jófajta Givi hátizsákom... és az nem zavarja az állam ha gyorsan akarok menni...
a Z750S-ben tuti a H7.
Most találtam ezt az oldalt, szerintem tuti:
http://fiche.ronayers.com/Inde...(s)
De jó, akkor én nem vagyok lúzer... a miniindex és fighter rendszámtartó utánn a kipuff volt amit szinte azonnal cseréltem... Jóóóó monnnyuk alkalmi volt az ajánlat is...