A gyári könyv szerint DOT4 fékolaj szükséges, de történik valami akkor ha DOT5.1 kerül bele? Mi a kettő közötti különbség? Lehet abból valami gubanc, ha DOT5.1 -re cserélem? Vélemények:
SZIASZTOK
BAL OLDALI LABTARTO KONZOL HIANYZIK MAR CSAK A MOTOROMROL
ez nelkul nem tudok motorozni, igy segitsegeteket kernem hasznalt kereseseben
Koszonet!
Sziasztok,
Épp gumicsere előtt állok....milyen gumit javasoltok? Esetleg Michelin pilot road 2 vagy 3 v. Dunlop roadsmart 2 ... Tanácstalan vagyok...
Előre is köszi a válaszokat. ( z750, 2005)
Hozd el! Épp most van fent egy cikk az öreg vasak viadaláról. Munka lesz vele, de majd te is kiteszel egy táblát a garázs falára: "felajánlások a sebesség Istenének". Egy ilyenbe én is beneveznék. Szépen, évek alatt rendbe tenni és menni vele egy kört mikor elkészül. Utána már csak a többi motoros dicsérő szavainak begyűjtése lesz a dolgod. Szerintem a sok szívatástól lenne szép, hogy igen, megcsináltad, te saját magad. De ha nem vagy szerelő-szaki-motorbuzerátor, akkor felejtsd el.
Majd lesz időm és már nálam lesz teszek fel képet róla mit szóltok hozzá. Meglesem mi a helyzet vele aztán majd írok ide is.
Köszönöm a segítségeteket.
Újban tudok segiteni! Adatlap
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
koszi!
dot 5,1 nagyobb igénybevételnek is meg tud felelni.
nyáron nem puhul fel olyan hamar a fék mint a dot4el.
BAL OLDALI LABTARTO KONZOL HIANYZIK MAR CSAK A MOTOROMROL
ez nelkul nem tudok motorozni, igy segitsegeteket kernem hasznalt kereseseben
Koszonet!
Épp gumicsere előtt állok....milyen gumit javasoltok? Esetleg Michelin pilot road 2 vagy 3 v. Dunlop roadsmart 2 ... Tanácstalan vagyok...
Előre is köszi a válaszokat. ( z750, 2005)
Köszönöm a segítségeteket.
alkatrészként meg anélkül is eladhatja