Hát én is a bőrruha felé kacsintgatok. Kesztyűt már vettem de még elég nehezen mozog benne a kezem, gondolom ha többet fogom használni majd idővel jobb lesz. Egyébként ilyet vettem, esetleg köztetek akinek ilyen van ?
Ha nem vezetsz túl sportosan, akkor a cordura is megteszi, jóval kényelmesebb, könnyebb öltözködni, mozogni benne, vízálló, tisztítani is egyszerűbb.
Viszont a minőségre nagyon figyelj, csakis márkás cuccot vegyél, amikben tökéletesen állnak rajtad a protektorok (pl. Dainese). Ugyanis könnyen elmozoghatnak egy esésnél, ha nem jó a ruha szabása.
Kesztyűnek csakis bőrt és hosszúszárút vegyél, ugyan ez igaz a lábbelire is, legyen magasszárú, kényelmes és protektoros.
Egy teljes értékű gerincvédő se árt.
Elvileg jónak kell lennie és nem taiwani férfinak kéne rajta lenni:) Keresőbe kell beírni: Red Line Motors Kft
Holnapi nap folyamán jelentkezünk az árajánlatunkkal.
Hali, nem jó a Facebook accountottok. Egy taiwani csávó vigyorog rajta. Nekem motorolaj, szűrő és légszűrő csere kellene, anyaggal együtt. Az email címem az adatlapomon van.
Én DOT4-es fékfolyadékot vettem, szerintem bármelyik márka jó, 1 literes kiszerelésben volt a legkedvezőbb az ára.
Hűtőfolyadékból majdnem 3 liter kell bele, ebből is jó olyat venni ami nem támadja meg a gumi alkatrészeket és az ALU alkatrészeket. Általában töményen adják és higitani kell desztilált vízzel. Az arányon én még gondolkodom mert lehet nem 50:50 lesz az arány, hanem hígabb.
Hali sracok
szeretnem megkerdezni hogy fekolaj cseret tervezek de milyen es mennyi olaj kell elore es hatra
madik muvelet meg a hutofolyadek csere lenne a kerdesem ugyanaz lenne
Valaszokat es segitseget elore is kosxonom
küldtem mailt