Szombaton kivettem a vasat, gumipumpálás, új tank benzin, kis adalékanyagot is tettem bele. Ezen a héten ha jó idő lesz viszem amosóba. Aztán bármikor mehetünk amikor jó idő lesz és a munkával is végzek.
Expóra megyek, ha jó idő lesz motorral, ha kicsit rosszabb akkor kocsival, ti melyik nap mentek?
ATRE jelen pillanatban csak a Kawasaki ZX-6R (2007-), ZX-10R (2004-), ZX-14R (2006-), VN2000 (2004-).
Más motorban a Kawasaki közül nincs, nem van, stb...
Nekem lenne a már beszélt motorolaj csere, de érdekelnének még az alábbiakra munkadíj egy 2004-es Z750-re:
- Fékfolyadék csere
- első fékbetétek cseréje
- szinkronizálás
- lánc és fogaskerék csere
Szép volt az elindulásod a pirosnál :D Elöször nem is láttalak, csak hallottalak :D : pörög-pörög-pörög- csúszik a kuplung és jokermotor átszáguld :D De ha már annyira pörgeted a vasat, nyomj egy burn-startot legközelebb :D
köszi szépen, tényleg nagyon tetszenek nekem is, és érzésre is jobb ezeket húzogatni, mint a gyáriakat :D A tükör nekem bejön, a formája tetszik, éles, hegyes, pont mint a motor, ez illik hozzá, szerintem pont a megfelelő méretű is, ha kisebb lenne nem látnál semmit, így nagyjából látni belőle, de még nem nagy, szerintem. Amúgy mindig kell valamit csinosítgatni, "tuningolni" a gépen, még akarok pár dolgot a mocira, elvileg már jön a fém fékcső szettem, akkor kap elöl hátul új 5.1-es fékfolyadékot és brembo sc/sa betéteket is, azzal a fék kipipálva, lesz rá kőfelverődésvédő fólia is, meg pár műanyagot lekarbonfóliáztatok, majd egy ATRE-s fokozatkijelzőn töröm a fejemet még, de arra még aludnom kell párat. Az a baj az ATRE ic plusz helyigénye miatt gondolom, csak nagy méretű kijelzőt árulnak, de nekem egyrészt a kicsi méretű jobban tetszik, és a másrészt, hogy nem tudom biztosan a Z-ben is van-e ilyen kv. tiltás és ez tényleg kiiktatja-e, ismerősök (szerelő) azt mondják igen, a healtech doksikban meg nincs egy Z sem a típusoknál.. (ninják meg pár másik nagy vas van csak) :/ ha esetleg van itt valaki aki erről tud valami biztosat szívesen meghallgatom :) Amúgy van valaki Veszprém közeléből innen? :)
Köszi az alkatrész megérkezett.
A GYÁRI Kawasaki alkatrészek árát csökkentette a Kawasaki.
Expóra megyek, ha jó idő lesz motorral, ha kicsit rosszabb akkor kocsival, ti melyik nap mentek?
Kérlek küldj e-mailt az adatlapon található címre,hogy tudjuk küldeni árajánlatunk.
Üdv.
ATRE jelen pillanatban csak a Kawasaki ZX-6R (2007-), ZX-10R (2004-), ZX-14R (2006-), VN2000 (2004-).
Más motorban a Kawasaki közül nincs, nem van, stb...
Újban tudunk segíteni, most kedvezőbb árak vannak a kawasaki-nál..
Nekem lenne a már beszélt motorolaj csere, de érdekelnének még az alábbiakra munkadíj egy 2004-es Z750-re:
- Fékfolyadék csere
- első fékbetétek cseréje
- szinkronizálás
- lánc és fogaskerék csere
Üdv,
Csuszka
LABTARTO KONZOL, bal oldali TUKOR, jobb oldali HUTTOTAKARO?
(2003 Z1000)
a tükör nekem még így is nagy, de jól néz ki
ahhoz képest hogy endurón, szupermotón sosem volt tükröm