Z750-re tudok távtartót is készíteni, mert tudok méretet szerezni hozzá az kb + 4-5 ezer Ft. Így szerintem tudtam teljes körű választ adni. A vég összeg így 14000 Ft körül. Ki kell hangsúlyoznom hogy ez nem egy átlagos fém vagy műanyag gomba hanem minőségi.
Jó időt, széles utat!
Gond nélkűl felrakható amúgy, nem igényel semmi átalakítást, azon kívűl hogy megfordítom a feszszabályzót? Csak kiszerelem a gyárit és ez pont a helyére bepasszól? Mennyivel lesz jobb ez a gyárinál?
Szia Nekem is gumi cserére szorul a Z-ém én a Pilot Road 3 mellet döntöttem. Már meg is van csak fel kéne rakni. Én nagyon bízok benne, hogy jó döntés volt, mert nem egy olcsó gumi. Elég jót irnak rolla a neten.
Köszönöm a segítséget!
Bár az még nem tiszta, hogy ha a conti sport-ot ajánlod nekem, akkor ha futja rá miért egy túra gumit vegyek, vagyis ahogy nézem a conti sport kategóriájába a pilot power tartozik nem a pilot road, bocs az értetlenkedésért.
köszi.
Jó időt, széles utat!
vagy mobilon: 06209742848
itt minden adat megtalálható róla. u.a. ss-k7s01-ht
Engem is érdekelne az akra dob...ha adsz egy elérhetőséget, akkor keresnélek ha még aktuális.
köszi
Én így oldottam meg ahogy a képen látod a feszszabályzó átkerült a másik oldalra.
Kérlek vegyük fel a kapcsolatot!
küldj erre egy mailt: csizi7@citromail.hu
a pilot road 3 pedig a neve ellenere nagyon jol hasznalhato alkalmi palyamotorozasra is szoval ne becsuld le. Hetkoznapi hasznalatra pedig tokeletes
van itt egy rovidke beszamolo rola
angolul
Bár az még nem tiszta, hogy ha a conti sport-ot ajánlod nekem, akkor ha futja rá miért egy túra gumit vegyek, vagyis ahogy nézem a conti sport kategóriájába a pilot power tartozik nem a pilot road, bocs az értetlenkedésért.