Sziasztok!
Olyan ügyben kérném a tanácsotokat/szakértelmeteket, hogy az új szezonra cserélni szeretném a visszapillantókat a Z750-en (2003'). A kérdés az lenne, hogy milyen adatokat kell figyelembe vennem a termék leírásban, hogy biztos ne vásároljak rosszat pl a Louis honlapról...azt tudom, hogy 1/4-es menetemelkedésű...
Köszönöm előre is!
Üdv!
Sziasztok!
Eladó az autóm, ha valaki tud rá vevőt ajándékot kap
Vecta a2 1995 1.7 TDI isuzu, 5 ajtós, törésmentes, klíma, tempomat, stb... vizsga 2014.06 299eft ér vihető.
Eladó használt PP Tuning arany fék- és kuplungkar párban.
Felhajlós és előre hajlós kivitel, fokozatmentesen állítható, csapágyazott.
Ár: 25.000HUF (Eredeti ár: 54.900HUF)
már az idén is volt szó róla pár spanommal hogy 2-3 napra kiugrunk,
akár vadkemping hálózsák, de talán valami hegyi panzió is akad, hogy ne keljen sok cuccot vinni, nyáron feldobom ide is
ez nagyon tetszik...
itt a forumon midenki tudja hogy azert menekultem kulfoldre mert megoltem egy csomo ovodast unalmamban es nem azert mert itt tobbet keresek.
ja meg egy csomo arcot jol at is basztam innen a forumrol mert amikor lecsora vagtak a Z juket, olcson, neha tok ingyen adtam nekik par alkatreszt ami nekem volt elfekvoben. felreertes ne essek nem ebbol elek, nem hirdetem a cuccokat sehol.
amugy tervezek hazakoltozni tavasszal (nyarra mindenkepp) szoval akkor mi is megismerkedhetunk hetha teged is jol at tudlak baszni valamivel
nem írtam hogy kötelező, de alapvető udvariasság szerintem
persze lehet kamuzni, stb de még is
nyilván a magánéletét nem ismerjük egymásnak /van kivétel/
velem eddig korrekt volt mindig, ha segítséget kértem
azt mondom akinek nincs kitöltve az adatlapja az ne pofázzon
ráadásul mi itt páran ismerjük egymást személyesen is ezért ha Stevere gondoltál akkor még hülyeségeket is írsz
Sziasztok! Raktam fel a Vaterára újra sok motoros holmit 1 Ft-ról induló aukcióban! Licitálj a barátnődnek karácsonyi motoros ajándékot az olcsóbbnál is olcsóbban! Ha valaki szeretne bármit megnézni, megpróbálni, szóljon! Csere-berélek is! Vatera link
Olyan ügyben kérném a tanácsotokat/szakértelmeteket, hogy az új szezonra cserélni szeretném a visszapillantókat a Z750-en (2003'). A kérdés az lenne, hogy milyen adatokat kell figyelembe vennem a termék leírásban, hogy biztos ne vásároljak rosszat pl a Louis honlapról...azt tudom, hogy 1/4-es menetemelkedésű...
Köszönöm előre is!
Üdv!