Tök igaz... Bocsi pótoltam a hibát
Egyébként dorogi vok 38 km pestől. Van egy Z 1000-em 2005-ös,amit teljesen gyári állapotban vettem tavaly augusztusban.Most a szar időt kihasználva csinálgatom, és egyre jobban be vok kattanva hogy nem tok mocizni
9. én lejárt a műszaki ,de nem sok motorozás lessz az idén sajnos,(családi okok miadt)aztán lehet,hogy jövőre el is kell adni szegénykét a kátéemtől is most tavasszal elbúcsúzom (azért idén szomszédot még lenyomom a ringen )
Köszönöm szépen a sok tippet, hétfőn körbe is nézek nagyon kéne valami rendes gumi a vasra mert tavaly vágott slickel próbáltam kőzlekedni /így vettem a mocim/ de semmi esélye sajna.
400-500 mi? :) Najó tavaly nem mentem sokat, de így is megvolt a 4000. Idén többet tervezek, de májusig vizsgázgatok, majd csak utánna. Neked mik a tervek?
Miskerinél 4-500km
Bátran merem Briant ajánlani http://www.kepesmotor.hu/sport...
Hivatkozz rám nyugodtan,Nekem jó volt a pilot road 2 2ct(gondoltam én) 25000km mentem vele és még volt rajta minta ,de a végén csúszkált Szlovákiában
Ahogyan feltettem a gp211-209 et már tudtam,hogy ilyen vagy ehez hasonló lessz csak fent,tapad mit a barom most is itt van egy tartalék hátsó Brian jóvoltából
Sziasztok tippeket szeretnék kérni hol tudnék olcsón gumit venni /ha lehet ilyenről beszélni egyáltalán 190-es guminál :-( / vagy esetleg valami párban olcsóbb akció. Előre is köszönöm a válaszokat.
Hali! Gondolkozok én is egy f.kijelzőn, állandóan tenném 7.-be. A Prop-tech max. 25km tőlem (köszi az infót , nem tudtam, hogy van nekik saját) jövő hónapban talán összejön.
Valakinek tapasztalata sportlégszűrőről? Érdemes beszerelni, ér valamit?
Z750 2004 + Two Brothers
Üdv!