Halihó.
Többen írtátok már a lendkerekes témát 04-06 közötti típusoknál, hogy esztergályos levett belőle és javult a rezgés, illetve fogyasztás is csökkent.Most lesz időm nekem is és lehetőségem is ezt a műveletet véghez vinni.Na de jó lenne tudni hogy honnan kell leszedni belőle?Aki csinált ilyet az megírhatná.Köszi előre is!
A hátsó ülés alatt keresztbe van egy merevítő ezt le kell szedned (ehhez a váltókar felöli hátsó idomot is) és ott megtalálod (egy csatlakozóval (piros-fekete csatlakozó jobb oldalt ami előre megy az első ülés alá kb.)együtt van a főbiztosíték 30-as
Te vagy a negyedik körülbelül aki ebbe a hibába esik (az aksi elhelyezése bekötése szerintem picit konstrukciós hiba)
heló mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,mert elkövettem egy bakit, miközben az aksit akartam helyére akartam tenni! véletlenül fordítva raktam rá az sarukat , -erre egyértelmű visszajelzésként ,adott egy szikrát! az lenne a kérdés,hogy vajon hol találom meg azt a biztosítékot amit kicsapot,vagyis a dobozt amelyben van?! várom a hozzászólásokkat...
előre is köszi a segitséget
s.o.s sziasztok nem tud valaki gpz 1100-hoz vagy kz 1100-hoz 1983-as évjárathoz hengerperselyt? vagy valakinek nincs elfekvőben egy? vagy valami aminek 72 feles a furata a hossza 115 mm mert akkor már belebirom esztergálni az enyémbe! fontos, hogy centrifugál-öntvényböl van! tehát acél nem kell! köszi mindenkinek, aki tud az lécci segitsen!
Többen írtátok már a lendkerekes témát 04-06 közötti típusoknál, hogy esztergályos levett belőle és javult a rezgés, illetve fogyasztás is csökkent.Most lesz időm nekem is és lehetőségem is ezt a műveletet véghez vinni.Na de jó lenne tudni hogy honnan kell leszedni belőle?Aki csinált ilyet az megírhatná.Köszi előre is!
Mennyibe fájna?
Bal oldali deklit keresek 2007+ Z750 hez.
Előre is köszönöm
Te vagy a negyedik körülbelül aki ebbe a hibába esik (az aksi elhelyezése bekötése szerintem picit konstrukciós hiba)
Üdv
Hátsó ülés alatt vagy a két ülés közötti műanyag takaró alatt,ha jól emlékszem holnap délután meg tudom nézni,ha addig nem találod+
Szeretnék egy kis segítséget kérni,mert elkövettem egy bakit, miközben az aksit akartam helyére akartam tenni! véletlenül fordítva raktam rá az sarukat , -erre egyértelmű visszajelzésként ,adott egy szikrát! az lenne a kérdés,hogy vajon hol találom meg azt a biztosítékot amit kicsapot,vagyis a dobozt amelyben van?! várom a hozzászólásokkat...
előre is köszi a segitséget
Nem tud valaki fehér index burát z750 re?A gyárival megegyező lenne a legjobb!Kösz előre is!
Beszéljük meg légyszi a kawasaki @ steelhorsemotor .hu !
Ha még aktuális, nézzétek meg itt az üléspúpot.
Nem én árulom, csak nektek szeretnék segíteni.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...üléstakaró