Halló zoltan! Pontosan ezért kellene nekem is, mert cserélném az elejét ZX6 07-re :) de ugye jól sejtem, h a z750 féktárcsáját kell használnom? Neked miért kellett tárcsát cserélned? Tapasztalatok a ZX6 elejével kapcsolatban? Úgy értem azon kívül, hogy nagyon fasza lett :)
Bocsi Steve, nem akarom az üzletedet rontani és csak most láttam, hogy megelőztél.
De azért le fogom mérni a tárcsákat, hátha valaki mást is érdekelne valami jelképes összegért.
Átfedéssel csak a Z750S-t gyártották, azt is csak 2007-ben a már újabb modellel párhuzamosan. Ha a tiéd a régebbi fajta, akkor az tényleg max. 2006-os lehet.
Ok, köszi Stev, eszembe juthatott volna,
de sajnos pesszimista vagyok, most van a cucc 65e-ón
és ár+szállítás németből /kb10kg/ max 90-et szánok rá
és még 5 nap
bocsika
igen de nem nagyon értek hozzá és regisztrálva sem vagyok,
még van vagy 5 nap a licitből, figyelgetem addig ha túl megy a kereten akkor mindenképpen tárgytalan, ha nem változik na akkor kellene kis segítség
De azért le fogom mérni a tárcsákat, hátha valaki mást is érdekelne valami jelképes összegért.
z.
Tudok segiteni! Adtlapomon elérsz!
Nekem van két tárcsám elfekvőben, ami a ZX6 átépítés okán feleslegessé vált. 19.000 Km van benne.
Z.
ne kelljen kiírogatnom h a régi még....
de sajnos pesszimista vagyok, most van a cucc 65e-ón
és ár+szállítás németből /kb10kg/ max 90-et szánok rá
és még 5 nap
elvileg azok a tarcsak meg megvannak valahol
ha erdekel akkor megkeresem oket
igen de nem nagyon értek hozzá és regisztrálva sem vagyok,
még van vagy 5 nap a licitből, figyelgetem addig ha túl megy a kereten akkor mindenképpen tárgytalan, ha nem változik na akkor kellene kis segítség
Szoktam,de mostanában nem vásároltam és a kártyám is lejárt múlt hónapban kellene valami?
te szoktál ebayon vásárolni?
Ricsibontó vagy ebay