Még új vagyok itt a fórumon, és érdeklődni szeretnék, hogy nincs e valakinek ilyen Hasidomja a gépén?Felfogatók érdekelnének hozzá, lemásolnánk, vagy amit csak lehetne!
Eladó 07 utáni Z 750-1000-hez lengővilla sárvédő,07 utánihoz kétféle púp,Z 1000 06-ig power commander és 750-1000 06-ig pup,ha kérdésed van csörögj 06705850436.
Eladó 07 utáni Z-hez MATRIS kormánystabi kék és fekete szinben,fekete-ezüst BAGSTER tankbör,BMC sportlégszürő.LEO VINCE dob összekötövel,gyári eke idom,ha valami kérdésed van csörögj 06705850436.
szeva
keresd Gyapi komát a forumon elérhetősége szerintem az adatlapján,
nem tudom, hogy éppen van e neki, illetve tud e csinálni,
ha igen akkor a 2007-es idomját tudja elfogadható áron,
de neked kell felszerelni, ami nem vészes,
Az a baj, hogy kicsi a garazs, es ha nem jo helyen van a dubel, akkor nem tudom odebbtolni a motort :D
Illetve odebb tudom, csak furcsan fog kinezni ha mar a 10dik kampo figyel a plafonrol :D
A hatso kereket kitamasztod hatulrol a biztonsag kedveert es ugy teszed be a lecet, hogy kicsit hatrafele nyomja a motort. Az oldaltamaszon es a lecen gyonyoruen agaskodik a Ze'
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Még új vagyok itt a fórumon, és érdeklődni szeretnék, hogy nincs e valakinek ilyen Hasidomja a gépén?Felfogatók érdekelnének hozzá, lemásolnánk, vagy amit csak lehetne!
Sport légszűrő, és a kormány stabi, a fekete mondjuk.Mennyi lenne?Kösz előre is!
keresd Gyapi komát a forumon elérhetősége szerintem az adatlapján,
nem tudom, hogy éppen van e neki, illetve tud e csinálni,
ha igen akkor a 2007-es idomját tudja elfogadható áron,
de neked kell felszerelni, ami nem vészes,
Illetve odebb tudom, csak furcsan fog kinezni ha mar a 10dik kampo figyel a plafonrol :D
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--