Hali!
Elméletileg igen,de a kiufogós cimbim szerint egy apró változtatás van rajta valószínű a hossza más,de ha Pest környékén (Budaörs)jársz a cimbinél felpróbálhatsz 1 összekötőt,rám hivatkozva vagy elmegyek veled.
Szasztok skacok bocs,hogy így bepofátlankodok csak egy kérdésem lenne. Nem tudjátok véletlen,hogy a 04-es Z750 és a 04-es 636 kipuja és egyben összekötő cső megegyezik-e véletlen , .
jolijoker.mondtam en h 07tol nezz,megeri hidd el .
Ha mesz miskolcra megnezni,es hetvegen szolj ,szolok egy haveromnak,aki ott lakik elmegy veled,es profi motorszakerto,meg jol tud alkudni ha erdekel
Ja nem utolso sorban volt 07-es z 750-e.
Nekem is kenyelmesebb az r6,mentem zx6el,viszont talan a kawa alacsony fordulaton jobban ment nekem,en ugy ereztem.igen piros -feher,tetszik nekem,es brutalisan megy.ugyanazon az utakon jarok ahol a Z vel,de ha az orara nezzek nem hiszek sokszor a szememnek.
Tudja valaki, hogy kell átállítani 24órás formátumra az órát?
A dekli: inkább utángyártottnak nézem, mint festettnek
-----
rutinvizsga letudva
panyo, a haverodnak van valamilyen jó hangú kipuffja a paripámra?
Elméletileg igen,de a kiufogós cimbim szerint egy apró változtatás van rajta valószínű a hossza más,de ha Pest környékén (Budaörs)jársz a cimbinél felpróbálhatsz 1 összekötőt,rám hivatkozva vagy elmegyek veled.
Kösz a válaszokat .
Ha mesz miskolcra megnezni,es hetvegen szolj ,szolok egy haveromnak,aki ott lakik elmegy veled,es profi motorszakerto,meg jol tud alkudni ha erdekel
Ja nem utolso sorban volt 07-es z 750-e.
Az R6 elég jó választás, nekem mikor próbáltam kényelmesebbnek tűnt a ZX6-nál. Piros-fehér?
Ui.. Hétvégére "katasztrófaesőket mondanak" de jó lesz :(
Ezt a Mindszeten vetted mert 1,030é úgy emléxem ott árultak egy ilyen zöldet?