Tudod kinek a pap kinek meg a papné:-))
De az tuti, hogy ezen ezzel a plexivel 180-ig mehetsz és rá sem kell feküdni a motorra!
Szerintem meg sokkal jobban néz ki így mint a naked utólagos plexivel mert 100 fölött már lenyom a menetszél:-))
Múltkor emlitettem hogy magas fordulaton, hirtelen odahúzva dobja a ninja füstöt a vas, elsönek arra gondoltunk h sok anyagot kap magas fordulaton, nem gond elvileg de idegesitő ahogy füstöl, szerelő haver mondta, lehet a légszürő is ludas a dologban, ha nagyon koszos, ezért nem tud elég levegőt szivni magas fodulaton és igy túl dús lesz a keverék, na meglestem a szűrőt, nem nézett ki nagyon tisztának szal uh jobbnak láttam és rendeltem egy újat, amugy néztem a szerviz manuált és azt írja 18 ezernél elég tisztitani a légszürőt, de jobbank látom ha cserélem, 5-6 ezer forinton nem szenvedek. Na meg is rendeltem, de amig megjön, mondom kiprobálom szürő nélkül hogy adja :D azt hallottam h állva túráztatva iszonyatosan durva szívó hangja van, de ma mentem is 1 kört, hát eléggé megváltozott a hagja, sokkal erösebb, mélyebb, morcosabb, főleg közép és felsö tartományban, bár felül a visítás azért elnyomja a szivő hangot meg amugy is nagy a szélzaj is sajna :( de tetszett a hangja, talán kicsit erösebb is volt, de utassal mentem, nehéz lenne megmondanom, minden esetre jó volt hallani így a gépet, érezni hogy akadály nélkül lélegzik, talán egy sport légszűrőt majd kap egyszer és akkor folyamatosan lehetne hallani valamelyest a szívó hangot :) 7 végén berakom az új szürőt, talán kicsit jobb is lesz a teljesitménye és várom hogy megszünjön a füstölése is...
Az enyém 2006-os és holnap viszem 18 000-es szervízre bár még csak 17 000 van benne de ha már olajat cseréltetek legyen ez is meg! Én sajnos nem megyek többet évente mint max 3000 - 4000 km! Tavaly pl 800 km-t sikerült bele tennem de ennek ellenére cseréltetem az olajat!
De az tuti, hogy ezen ezzel a plexivel 180-ig mehetsz és rá sem kell feküdni a motorra!
Szerintem meg sokkal jobban néz ki így mint a naked utólagos plexivel mert 100 fölött már lenyom a menetszél:-))