nekem csak lecsavartak,es tette volna el,mikor mondtam neki h varjon mar egy picit mert itt a telefonos segitseg.Drogosok fönöke Ausztriaban.ha leveszik,akkor futon viszed haza a motort,es kapsz egy komoly birsagot,ami olyan 400eu tol indul,plussz hivatali ugyintezes,es otthon ujra rendszamoztatni kell.ennyi.nagyon hangos dobbal nem eri meg ide jönni mert akkor is leveszi,vagy menj el a Salzburgi Landesreagirunghoz bevizsgaltatni.
uraim! választásom a sharkra esett, a kérdés,hogy információm szerint németországból forintba értve 75000ért megkapható.honnan tudom én rendezni?(linket)köszöntem
a labancoknál tőled mit kértek,amikor levették a rendszámodat?nekem van e-számom,furulyám...elég szerinted?rákérdezhetnél a főnöködnél(azt mondtad vmi. fejes a Politzei-nál)
hála
Friss Z750 (2004) tulaj vagyok, és minden szép és jó a gépen, csak azokban a kretén gyári tükrökben nem látok mást, mint a könyökömet Tudnál átküldeni nekem egy-két képet erről a SHOX-os tüköradapterről, kíváncsi lennék, hogy néz ki. Még mindig ez tűnik a legolcsóbb megoldásnak!
Vagy ha bárki tud vmi jó kinézetű tükröt, az jelezzen!
a leo vince sajna sok átalakítást kívánt,így lett belőle egy álomszép carbon arrows+furulya...iszonyat brutál hangja van nyitottan a városban úgy nyitottam meg a sorokat,mint mózes a vörös tengert
Nagyon jó kis dob volt ez, a db-killert sosem tettem bele az ára meg annyi volt amennyi, így utólag sem bántam meg, hogy ezt vettem.
Nagyon sajnáltam a motort eladni Sok munkám volt benne és sok szép emlékem marad róla. Most azzal vigasztalom magam, hogy anno amikor megvettem, úgy voltam vele, hogy addig élvezem, amíg lehet. Ez 4 évet jelentett, ha így kellett lennie, akkor ez van. Most a családom kicsit fontosabb, mint a motor és ha majd egyszer úgy alakulna, hogy lehetőségem lesz venni egy másikat , akkor újra motorozom. Az meg biztos, hogy hónaljszellőztető csopperes nem leszek, csak vmi hasonlót tudok elképzelni magamnak.
Fú... ez is milyen szép ! Különösen az a kis hajlítás -nem hiába hangszer vagy mi?
Gondolom sajnálod ,hogy már csak emlék ?
A jót pedig meg kell fizetni !
Még az enyémtől is hangosabb volt, pedig az sem volt kismiska