mázlid volt.. én egyszer mentem fel a lajos utcán a járdára 20-al - gyalogos sehol - ahogy lejöttem már ott is volt mögöttem a két motoros rendőr rögtön ki is szedtek....meg is büntettek
én már versenyeztem magyar polisz riderrel
még 1991-ben az autópálya pihenőben kérdezték, hogy megy az XJ-600-asom a Laser spot dobokkal, mondom jól akkor próbáljuk ki, mondták, azt hittem szopatnak de nem, vagy 20km nyomtam a pályán felvezetéssel
a Z-vel pedig, Bp. Szerémi úton, 1 civil GS 1200 villantott rám,
na mondom a következő lámpánál cumi lesz öcsém,
így eltréfálkoztunk a Lágymányosi hídig, na ott menet közben felhúzta a BMW-s kabátját, akkor láttam csak a derékszíját, stb
fel se tűnt a kezeslábas nadrágja
vigyorgott intett egyet és tűz otthagyott
hi
tőlem sose kérték, igaz gyári dobbal voltam,
de a spanoké sem érdekelte, vizsgálat és kész
a digoknál állítólag elkobozhatják a motort, a szabálytalan kipu miatt
Az brutal,engem mondjuk kocsival fogott meg,mert odavertem neki amikor a seggembe jött,mondtam neki h miert nem tartott követesi tavolsagot,erre Ö ,itt Ö kerdez,aha mondtam neki,de akkor tartsa is be a szabalyokat,ne kövessen autosokat igy ,es varja h gazt add,es akkor videozik amikor mar mesz is .Velem mondjuk szarul jart,mert a fönököm intezte,es mondta neki engedjen el,vagy mutasson neki videot arro,l is h követett,azt mondta neki h ok,mehet a fiatalember
En mar itt Salzburg környeken ismerem öket,es hidd el ,nem gyenge motorokkal vannak elengedve,es motorozni is tudnak eleg jol.
1100cbr,1000gsxr,1000cbr r,mutatja az igazolvanyt meg a videot azonnal.
Ja,durva lenne .az ujdonsag a labancoknal h civil motorokkal(csak hatul van egy keklampa)allitgatnak meg.a tükörben azt gondolod h csak versenyezni akar,közbe yard.
Szia
A tuv papir fontos kint,es manapsag mar csak beleneznek lampaval,ha ures a belseje leveheti a rendszamot,mert naluk ez nem megfelelö.ha van benne db killer,es neki hangos ugyis akkor fizetsz.engem gyari dobbal is leakartak venni,a yard 10-11ezen huzgalta neki uresbe ,es mondta h nagyon hangos.
Estét
tapasztalatból mondom, a labancok pont leszarják a TÜV pappírt
elővesz egy "antennához" hasonló kis cerkát, kihúzza és beletolja a csőbe
ha belemegy szopi,
a digo azt mondja hangos és kész, vitázhatsz vele, sőt mutogathatod a papírt a lényeg págáre, págáre
FIGU
Van-e köztetek vagy tudtok-e valakit, aki napi szinten képben van és követi a MotoGP híreit?