Én úgy oldottam meg a szivargyújtót, hogy (mivel a debreceni yamaha máthé-nál ~5-6000Ft volt a kormányraszerelhető és szerintem egy Z-n nem is szép erre a helyre téve) bementem egy autóalkatrész boltba, vettem egy szivargyújtó aljzatot, egy kábelt, egy biztosítékot+foglalatot, nameg sarukat. Az egész olyan 1000Ft-ban volt és az ülés alá tettem. A tanktáska átlátszó rétege alatt teljesen hibbbátlanúl használható a gps, nameg szerintem nem is biztonságos a kormányra fogatás, + nem is olcsó. Így jártam meg tavalyelőtt horvátországot és már többször erdélyt is.
Csak egy ötlet....
Na megoldottam
Nem bírtam magammal és kimentem a garázsba csináltam egy kampót gyors azzal kiakasztottam (nagynehezen) a rugókat majd szétjött a dob hátulról a 2. kis ütésre ki is jött a szűkítő
Be is indítottam jó mély a hangja...várom a jőidőt hogy kipróbálhassam
Fújjál a 2 lemez közé wd 40 et és göbölyű fogóval fogd meg a csövet és kicsit jobbra balra tekerd,mozgasd meg mintha kerek lenne(de nem az)ha igy sem megy akkor a te verzióddal próbáld,de csak úgy ,hogy valaki fogja,mert a karbon palást eltörik a végén
Szevasztok! Kis segítség kellene!
Megvan az uj Remus dobom a Zére de az a gondom vele hogy a szűkítőt nem tudom kiszedni mert beleégett/szorult már. Kicsavartam azt a kis pici csavart feszegetem de semmi. A kérdés az hogyha a rugókat kiakasztom akk szétjön a dob és hátulról esetleg könnyen ki tudnám ütnii?
Super köszönöm !
Gondolhattam volna ,hogy azért mindent nem tud a cucc! Ha esik akkor:
- megállás
-kihúzni a navit és eltenni
-kupak rárak
-indulás tovább
ebben benne van asszem a biztosíték
még nem találtam ki h hova fogom rakni mert kormányvéget vettem ott és akkor láttam 500 Ft volt megvettem de még nem foglalkoztam vele, gondoltam annyit megér
Nem annyira olcsó szállítással !-de praktikusnak látszik .Csak azt nem tudom ,hogy csak a sapka lezárásakor csepp és vízmentes vagy akkor is ha rá van dugva pld. valami fogyasztó?
Csak egy ötlet....