gyapival beszélj, ő csodát tesz a műanyagokkal. Ráadásul fényez is. Bár szerintem zöldet nem tud, de itt az ideje, hogy egy kis feketével megbolondítsd a gépe.
Sziasztok! Most vettem a kawára egy akrapovics racing rendszert, amin nincs e betű. A gravírozást már megoldottam, viszont többen is azt mondták hogy ha nyugatabbra akarok menni vele a rendőr kérheti a Tüv papírt. Megköszönném ha valakinek van ilyenje és belinkeli nekem, hogy szövegszerkesztővel meg tudjam csinálni. Előre is köszönöm!
NEm tudja valaki véletlen hogy suomy sisakhoz hol lehetne venni jó árban plexit? krómozottat szeretnék vagy milyet XD Parillánál így írták hogy a krómozott az 16e Ft...
És kicsit sokallom.. De ez az átlátszó meg ...
Most értem haza a gumistól :P átdobattam a gumikat és hát váóóó... Plazer ez a gumi ez állati. Hidegen jobban tapadt mint a másik melegen... Ez nagyon kóser..
hali
jó hír hogy neked nincs nagy gondod
javításhoz, tanács, a farokidom szerintem javítható nehogy másikat vegyél
a kormányvégen és tükrön se látok kukás sérüléseket
FIGU
Csak a csuklóm fájlalom,de nem veszélyes
Be voltam öltözve teljesen de egy hosszú szárú kesztyü jobb lett volna,a kabát ujja és a kesztyü között maradt kis rés ott van kis zúzódás.
Hétvégi motorozásom egy kis csúszással végzödött .Szükségem lenne pár alkatrészre,akinek van vagy tudja hol találok kérem jelezze
Bal oldali lábtartókonzol,müanyag idom,bal oldali faridom,tükör,kormányvégsúly.
sok mindent tilt még a kresz amit a motorosok csinálnak.. de a saját életem azért fontosabb mint egy nyamvadék szabály, amúgy meg régen sem nagyon piszált a jard azért ha előrement az ember, max a bunkó autósok húzták rád a kormányt
Nem akarom bántani a női társadalmat mert van kivétel. De a 99% így vezet sajnos.... Teherautóból is tapasztalom hogy vannak nem normálisak... Szerencséje volt a csávónak. Szegény motor :(
Itt van 2 kép scannresm nincs sajna
köszi
És kicsit sokallom.. De ez az átlátszó meg ...
jó hír hogy neked nincs nagy gondod
javításhoz, tanács, a farokidom szerintem javítható nehogy másikat vegyél
a kormányvégen és tükrön se látok kukás sérüléseket
FIGU
06 70 500 88 81
van egy győri is
06 20 232 75 80
meg Ricsi pesten a fáy utcában:
06 70 585 04 36
én a bajait ajánlom
Be voltam öltözve teljesen de egy hosszú szárú kesztyü jobb lett volna,a kabát ujja és a kesztyü között maradt kis rés ott van kis zúzódás.
Bal oldali lábtartókonzol,müanyag idom,bal oldali faridom,tükör,kormányvégsúly.