Srácok nekem több mint valószínű hogy nem tudok menni szombaton :( Főnökség ma elég keményen bekeményített és kaptunk olyan fuvarokat hogy ajajjj... :S Szombat is menni kell meg lehet vasárnap is :( Sajnálom... Majd tavasszal
Neked még nincs?Én már hallottam,hogy beszerelték a műszerfalba,ahol van elég hely hozzá.De én ettől kicsit idegenkedek,mert nem szeretném összebarmolni a motort.Talán ha egyszer lesz még ennél is kisebb számozású kijelző ami nincs agyon dobozolva,mert úgy is zárt helyre kerül.
Azzal tisztában vagyok,hogy ragasztható!De 1-2 kép a kinézetéről a jelen környezetben igen érdekelne.
Amúgy neked is a szerviz csatlakozóba kellett csatolni a kábelt?
Milyen színű?
Hello,
Ilyet akartam venni én is, de szerencsére személyesen voltam érte Bécsben. Amikor kihozta az eladó azt hittem vicc...
Persze ízlések és pofonok, én még keresgéltem, majd a Barracuda-nál kötöttem ki.
Szerintem is hasznos dolog,nem is értem,hogy miért hagyják ki sok műszerfalból.Ha nem probléma,akkor erre a címre küldhetnél róla 1-2 képet.Elhelyezés;rögzítés stb.Előre is köszi!
beri.laszlo@t-online.hu
Én is használtam, szerintem nem rossz, nyilván tudás és tapasztalat kérdése is, hogy kinek mi a hasznos és mi nem. Én pl. rendszeresen akartam hetediket váltani autópályán.
Sziasztok!
Körfa az én gépemen Puig féle plexi van!
Így vettem a mocit!Tavaly leszedtem egyszer a plexit,városban mentem vele plexi nélkül,nekem nagyon furcsa volt!
A plexi miatt 3 helyen megvan fúrva a fejidom!
Szerintem elég magas és nem is mutat rosszul rajt!(Szerintem)
És nem vagyok vénember sem kislány!
Virtual tuning
Nézz be oda!