Én is a héten vettem egy pont ugyan ilyet. Holnap megyek le és szerelem be, a fém fékcsővel, sárhányóval, alsó idomokkal, riasztóval együtt. Hát én is kíváncsi vagyok rá.
Köszönöm. Annyira nem lesz kétségbe esve, mert neki is van motorja...
A szomszédok gyerekei már így is transzban vannak, ha összefutunk motorral... Egyiküknek 'Kawasaki' bringája van oldaltámszokkal. Lehet, hogy közvetett módon volt valami közöm a típusválasztásban?
másrészt azért megnézném a párod arcát amikor kikukkant a kertbe és először látja felapplikálod a matricát a gépre aztán egy csinos kis givi tartót elkezdessze gyereküléstartóvá alakítani
Szörnyű, hogy nem értik meg...
Bár én most más márkákra vagyom ráállva: Graco, Chicco, Quinny, Avent, stb.
Úgyhogy nekem is marad idén még a jó öreg F2 board...
Én is mostanság ismerkedem ezekkel a márkákkal, de nekem még van 4 hónapom az utód eljöveteléig....
Z.
Hogy hogy ilyen olcsón árulod a masinát?
- Persze mama!
- Na látod most miatta kell Jancsikának is motorbiciklit venni! Az a pernahajder"
A szomszédok gyerekei már így is transzban vannak, ha összefutunk motorral... Egyiküknek 'Kawasaki' bringája van oldaltámszokkal. Lehet, hogy közvetett módon volt valami közöm a típusválasztásban?
másrészt azért megnézném a párod arcát amikor kikukkant a kertbe és először látja felapplikálod a matricát a gépre aztán egy csinos kis givi tartót elkezdessze gyereküléstartóvá alakítani
Hamarosan tehetek fel én is matricát, csak kicsit átfogalmazva:
Baby on Bike
Bár én most más márkákra vagyom ráállva: Graco, Chicco, Quinny, Avent, stb.
Úgyhogy nekem is marad idén még a jó öreg F2 board...
Évente max 10 napot boardozok, nekem arra tökmindegy.
Inkább elpartizom
www.forumsnowboards.com
www.hammersnowboards.com
a többi csak replika