Refinek ezért nem lehet xenon használni, mert az nem gyújt be azonnal. Nekem a sima izzó van bent, úgyis nagyon ritkán használom csak. Ha jelezni akarok, akkor én általában a jobb csuklómat használom
Na en mentem fel a Madarasi Hargitara
Ha netan valaki kozulletek szinten ott lepik at az uj esztendobe akkor kivanom, hogy talalkozzunk jo fajta paleszem van
Most a kocsimba is xenon van (projektoros lámpás) és megvagyok elégedve, csak énis gondolkoztam motorba is mert szeretek látni , de xenon mellé még 5 ropi 2 izzóért amiből csak 1 kellene.... lehet skót vagyok eme téren de én soknak tartom lehet megmarad gyárinak.
Ha ilyen emelt fényerejű izzóra gondolsz akkor osram night breaker vagy tungsram megalight ultra izzókat ajánlom kb 5 rugó egy pár kocsikba most ilyenek vannak bent a xenonok helyett sokkal jobb mint a hagyományos.
Szeva szomszéd
Reflektornak milyen izzó van betéve? sima hagyományos vagy valami kékesített?
Gondolkoztam énis a xenonon, de engem kicsit zavarna, ha a tompítot és a refi másképp vílágítana
A régi Z-nek H7-es izzója van, kettő. (Nekem már égett ki és cseréltem...)
Az újnak is 99%, hogy ugyanaz, mivel az is két külön izzón világítja a tompítottat, illetve a távolságit....(akárcsak a régi Z.)
(A H4-es duplaszálú, ha az lenne, nem kellene két izzó és a lámpa is más alakú lenne...)
Boldog Uj Evet igy elore minden Z tulajnak! :D
Ha netan valaki kozulletek szinten ott lepik at az uj esztendobe akkor kivanom, hogy talalkozzunk jo fajta paleszem van
megjöttek a cuccok fasza lett, postás bácsi viszi majd a zsetont
http://motorostura.hu/
a másik hogy én 3 éve vettem a kocsiba és ez olyan hogy bekapcsolás után 2-4mp mire felizzik így jelzésre pl nemtudnám használni.
Most a kocsimba is xenon van (projektoros lámpás) és megvagyok elégedve, csak énis gondolkoztam motorba is mert szeretek látni , de xenon mellé még 5 ropi 2 izzóért amiből csak 1 kellene.... lehet skót vagyok eme téren de én soknak tartom lehet megmarad gyárinak.
Reflektornak milyen izzó van betéve? sima hagyományos vagy valami kékesített?
Gondolkoztam énis a xenonon, de engem kicsit zavarna, ha a tompítot és a refi másképp vílágítana
H1 H7 készleteim vannak itthon.
Az újnak is 99%, hogy ugyanaz, mivel az is két külön izzón világítja a tompítottat, illetve a távolságit....(akárcsak a régi Z.)
(A H4-es duplaszálú, ha az lenne, nem kellene két izzó és a lámpa is más alakú lenne...)
Z.