amúgy kb. 2 éve volt egy magyar hülye aki osztrákoknál ment a pályán 280 körül amikor megelőzött egy rendőrautót aki épp egy gyorshajtó porsche-t üldözött... persze rögtön váltottak a motorosra.. csávó behajtott egy városba ahol valami fesztivál volt marha sok ember az utcákon stb... megállt letette a motort egy parkolóba és elvegyült a tömegben... DE a neon zöld egyedi bukóját vitte a kezében így kapták el kapott valami 300e ft büntetést meg 2 évre kitiltották ausztriából
Korábban Gibralár volt a terv, de előzetes számítások szerint nagyon drága lenne. Csak a benya és autópályadíj legalább 250E. Szóval ez nagy valószínűséggel kiesik. Esélyes még az idénről kimaradt Szardínia, Párizs-Amszterdam, vagy Man szigetek. Itt tartunk most.
hát grízes? :D tejbe grízes? Am meg lehet csináltatni bele sztem... Csak nem tudom hogy hogy lehet rögzíteni. Meg nincs nagy hangja. Olyan kis jó hangja van :P
amúgy kb. 2 éve volt egy magyar hülye aki osztrákoknál ment a pályán 280 körül amikor megelőzött egy rendőrautót aki épp egy gyorshajtó porsche-t üldözött... persze rögtön váltottak a motorosra.. csávó behajtott egy városba ahol valami fesztivál volt marha sok ember az utcákon stb... megállt letette a motort egy parkolóba és elvegyült a tömegben... DE a neon zöld egyedi bukóját vitte a kezében így kapták el kapott valami 300e ft büntetést meg 2 évre kitiltották ausztriából
27.én 12:00 kor a Tajfunban találkozó,remélem sokan leszünk és nem felejtette el senki
http://www.tajfunbiliard.hu/
12 kor nyit az étterem!
gratulálok,
én meg pont most gondoltam, hogy újra kezdem
FIGU
Nekem majdnem levettek a rendszamom az ures kipu miatt nyar elejen.annyira nem volt vicces a story.
Gratullálok hozzá!