Nagyon szepen köszönöm elöre is.
Gondoltam h veszek mar egy futot vegre ,es akkor ezek megoldodnanak,sajnos helyem nincs tarolni.
Visszaterve a motorhoz,lehet h megoldom h elkeruljon hozzatok,es kicsereletnek par dolgot rajta.Majd kereslek.
Köszi
Ezen le van szedve az oldalsó idom, hogy jól látszódjon a szűrő. De nem lehetséges, hogy amikor az idom rajta van akkor takar annyit, hogy esőben menet közben ne legyen gond? Youtube-on van fenn video ilyen pod filteres motorokról. Amikor gázt adnak ilyen hihetetlen pokoli szörcsögés-morgás-üvöltés jön a motorból
a direktszűrő akár 1-2 szezon alatt is behozza az árát annak aki sokat megy, gondolom én mivel nemtom mennyi a sima szűrő a zre de gondolom van vagy 5 péz a direktet meg kitakarítod és mehet vissza. tlbe van jó dolog
Ok.en is igy gondoltam h szerviz.
Vinnem en,csak a motor Salzburgban van.En miskolci vagyok..
Pedig lenne egy ket aprosag amit meg kellene csinalni,cserelni rajta.
jövőre ha meglendülne a szekér egy kicsit nálam vennék K&N szűrőt meg - 1 előre... sokat jelentene? sportdob már van. Végülis nem a végsebesség számít.. ezeken az utakon :(
A régi Z750-re a JT1538-as első fogaskerék való. Elérhető belőle a 15-ös (gyári) méret és az 1-el kisebb 14-es is (1538-14, én is ilyet vettem). Méretei megegyeznek a gyárival - nemrég cseréltem én is le, de nem emlékszem semmi gumis távtartóra. Csak egyszerűen lehúztam a gyárit és ezt a megfelelő oldallal kifelé felraktam a helyére... (2 perc kb.)
Csatolok képet.
Gondoltam h veszek mar egy futot vegre ,es akkor ezek megoldodnanak,sajnos helyem nincs tarolni.
Visszaterve a motorhoz,lehet h megoldom h elkeruljon hozzatok,es kicsereletnek par dolgot rajta.Majd kereslek.
Köszi
Csak egy apróság...
van még vmi elérhetősége? mert a mailra nem válaszol...
Vinnem en,csak a motor Salzburgban van.En miskolci vagyok..
Pedig lenne egy ket aprosag amit meg kellene csinalni,cserelni rajta.
Köszi az infókat!
1 nagy talicskával a bokádra
FIGU
Bocsika.
Z.
ebbe biztos voltam
FIGU
Attila86, Szekka!
A régi Z750-re a JT1538-as első fogaskerék való. Elérhető belőle a 15-ös (gyári) méret és az 1-el kisebb 14-es is (1538-14, én is ilyet vettem). Méretei megegyeznek a gyárival - nemrég cseréltem én is le, de nem emlékszem semmi gumis távtartóra. Csak egyszerűen lehúztam a gyárit és ezt a megfelelő oldallal kifelé felraktam a helyére... (2 perc kb.)
Csatolok képet.